IAŞI: Oameni de afaceri şi politicieni IMPORTANŢI implicaţi într-un dosar PENAL pentru acte OBSCENE cu MINORE
Editura Evenimentul si Capital

IAŞI: Oameni de afaceri şi politicieni IMPORTANŢI implicaţi într-un dosar PENAL pentru acte OBSCENE cu MINORE

Autor: | | 0 Comentarii | 1512 Vizualizari

Patru oameni de afaceri sunt din nou anchetaţi după redeschiderea dosarului “Sex cu minore”. Potrivit declaraţiilor fetelor, printre cei cu care au întreţinut relaţii sexuale într-o vilă de la Bârnova se numără şi patronul Unistil, Vasile Puşcaşu, dar şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Victor Chirilă, care însă nu au fost ancheţi în niciun fel cu privire la cele descrise: fetele a fost agresate, ameţite cu alcool şi droguri după ce au fost luate din faţa şcolii.

Procurorii DIICOT i-au trimis din nou în judecată pe Nicuşor Coşuţă (61 de ani) - patronul Pizzeriei Nico, Dorin Cohal (48 de ani), Corneliu Hitruc (61 de ani) - patronul restaurantului „Familial” şi Ionel Daniel Onofriciuc (40 de ani) - patronul firmei „DanMixt Est” pentru trafic de minori şi act sexual cu minore, în formă continuată, Coşuţă fiind acuzat şi de trafic de persoane.

Din declaraţiile minorelor reiese însă că aceştia nu au fost însă singurii părtaşi la orgiile sexuale de la Bârnova, printre ei numărându-se şi alţi oameni de afaceri precum Cristian Maftei şi Vasile Puşcaşu, dar şi Victor Chirilă, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Potrivit rechizitoriului, în perioada 2003-2007, acuzaţii mai sus menţionaţi racolau fete, în mare parte minore cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, pe care le amăgeau sub diverse pretexte. Atât cei care le ademeneau pe fete, cât şi cei din anturajul acestora vizionau împreună cu minorele filme pentru adulţi, fumau ţigări din cânepa, comsumau băuturi alcoolice peste măsură şi întreţineau relaţii sexuale de multe ori contra cost.

Au fost identificate şi audiate 15 tinere care au întreţinut raporturi sexuale cu inculpaţii şi alţi bărbaţi din cercul acestora, iar 8 dintre ele aveau vârste cuprinse între 12 şi 14 ani la vremea aceea şi celelalte 7 aveau între 15 şi 17 ani.

Victor Chirilă recunoaşte că a participat la o astfel de petrecere, însă nu a luat parte la cele întâmplate.

D.B. povesteşte că avea numai 12 ani în 2005, când a fost abordată de o prietenă la insistenţtele lui Coşuţă şi Hitruc şi invitzată la petrecerile din vila din Pietrărie. Aceasta le-a povestit procurorilor că odată ajunsă acolo, aceştia au întrebat-oce vârstă are, însă nu au ţinut cont de faptul că era doar un copil şi au încercat să o silească să întreţină relaţii sexuale.

„B.D.a încercat să-l dea afară din baie pe inculpat, însă nu a reuşit, iar acesta i-a dat pantalonii jos, s-a dezbrăcat şi el şi a încercat să întreţină un raport sexual cu ea. Fiind virgină, persoana vătămată B.D. a început să plângă şi i-a spus că o doare, fapt pentru care inculpatul Coşuţă Nicuşor a renunţat”, se arată în rechizitoriu.

După câteva minute, minora „de teamă, pe fondul cantităţii de alcool ingerat, după ce inculpatul Coşuţă a împins-o pe scări, nu a mai ripostat” şi l-a însoţit pe bărbat într-o cameră a locuinţei, întreţinând cu el un raport sexual normal.

În rechizitoriu se mai arată că a doua zi după incident, D.B. ar fi fost convinsă de prietena ei să meargă din nou la vila din Bârnova sub promisiunea că nu se va mai întâmpla nimic. “B.D. a declarat că a observat-o pe numita D.A.M când i-a pus în pahar o pastilă de culoare albastră, iar când a întrebat-o ce i-a pus în pahar, aceasta i-a spus că e Viagra, îndemnând-o să bea. Persoana vătămată B.D. a băut paharul respectiv, iar după o perioadă de timp a ameţit şi a simţit o nevoie acută de a întreţine raporturi sexuale. La solicitarea inculpatului Coşuţă Nicuşor, persoana vătămată B.D. a întreţinut raporturi sexuale normale şi neprotejate, pe rând, cu el, precum şi cu inculpatul Hitruc Cornel, cu Dascălu Cristian Gabriel şi Popovici Andrei. Cu Popovici Andrei, fiind la urmă şi, probabil datorită trecerii efectului pastilei, persoana vătămată nu a vrut iniţial să mai întreţină raporturi sexuale, însă inculpatul Coşuţă Nicuşor a ţipat la ea, astfel încât a acceptat şi acest raport sexual”, se menţionează în rechizitoriu.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate