În urma prestațiilor foarte bune de la europeanul U21, Ianis Hagi, 20 de ani, nu duce lipsă de oferte. El are șanse tot mai mari să ajungă la Spartak Moscova, negocierile dintre Viitorul și ruși fiind avansate.

Spartak Moscova insistă pentru transferul lui Ianis Hagi și, potrivit gsp.ro, oferă 12 milioane de euro pentru mijlocașul român. Rușii așteaptă un răspuns în următoarele trei zile.

Spartak este ce mai titrată echipă din Rusia, cu 10 titluri de campioană a Rusiei și 12 titluri ale Uniunii Sovietice, și după un sezon ratat, în care a terminat 4, vrea să se lupte pentru câștigarea campionatului.

Antrenorul Oleg Kononov, în staff-ul căruia se află și Daniel Tudor, isistă pentru Ianis, pe care-l vede ca parte importantă a proiectului său. 36 de trofee are Spartak în istoria sa. În sezonul viitor va juca în preliminariile Europa League

Presa din Rusia dezvăluia că Viitorul și Spartak au ajuns la un acord verbal pentru transferul lui Hagi. Dacă va pleca pe 12 milioane de euro, Ianis devine cel mai scump jucător transferat din Liga 1, depășind recordul de 10 milioane deținut de Nicolae Stanciu, transferat de la FCSB la Anderlecht Bruxelles, scrie gsp.ro.

6.000.000 € este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com

După o evoluție entuziasmantă la EURO 2019, de serviciile lui Ianis Hagi s-au interesat echipe precum Barcelona, Sevilla, Bayern, Anderlecht, Ajax și Dortmund.

Te-ar putea interesa și: