Împrumutul lui Ianis Hagi la Rangers, de la Genk, se încheie pe 30 iunie. Însă, majoritatea echipelor din Europa ar putea primi o derogare de a folosi jucătorii dincolo de 30 iunie, în cazul în care campionatele nu se încheie până atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, este foarte probabil ca internaționalul român să rămână pe „Ibrox” și după data limită a îmrpumutul său chiar dacă scoțienii nu vor activa opțiunea de a-l transfera definitiv de la Genk.

„Legal, contractele anumitor jucători vor expira pe 30 iunie. În cazul în care campionatul se va juca şi după data de 30 iunie, atunci vom fi nevoiţi să facem contracte speciale. E un lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Momentan, acest aspect nu există în statut”, a declarat fostul director sportiv al lui Liverpool şi Tottenham, Damien Comolli, pentru BBC Radio 5 Live.

Mai mult, pentru a-l achiziționa definitiv pe Ianis Hagi, Glasgow Rangers va trebui să le achite belgienilor suma de 5 milioane de euro, gruparea scoțiană având prima opțiune de cumpărare. (foto: facebook/rangersfc)