Evenimentul Zilei > Monden > Ianis Hagi marchează mai bine în amor! Tânăra misterioasă care i-a dus la extaz pe fani
Ianis Hagi marchează mai bine în amor! Tânăra misterioasă care i-a dus la extaz pe fani

Ianis Hagi marchează mai bine în amor! Tânăra misterioasă care i-a dus la extaz pe fani

Ianis Hagi, vedeta echipei Glasgow Rangers, s-a îndrăgostit lulea de o tânără din Constanța.

După ce Ianis Hagi a cucerit lumea fotbalului, acesta a decis să își mute atenția și pe viața personală. Așa se face că vedeta echipei Glasgow Rangers a fost cucerit de o tânără din Constanța, alături de către trăiește o minunată poveste de iubire.

Cei doi formează un cuplu perfect de aproape un an și jumătate, iar potrivit Ziare.com, fata este de origine aromâna, la fel ca Ianis.

În prezent, tânăra studiază în Romania, dar așteaptă cu nerăbdare să termine studiile pentru a-l însoți pe Ianis în Socția

„Fac o pereche perfecta. Ianis este un baiat foarte educat, inteligent. Se comporta minunat cu ea! Si fata este desteapta, inca este studenta, dar se inteleg foarte bine”, a spus un apropiat al celor doi, pentru Ziare.com.

În trecut, Ianis Hagi s-a iubit cu cu nepoata lui Silviu Luni, Cristina, dar relația celor doi nu a durat foarte mult.

Ianis Hagi, „omul meciului”

Săptămâna trecută, Ianis Hagi a făcut un meci mare pentru Glasgow Rangers, în duelul cu Dundee United, duel în urma căruia a fost declarat „omul meciului”.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a revenit în centrul atenției, după ce a sclipit pentru Rangers în meciul de campionat cu Dundee United, din etapa a șaptea din Scoția. Grupa de pe „Ibrox” s-a impus fără drept de apel în fața lui Dundee United, scor 4-0, duel în care internaționalul român a reușit două assit-uri. La finalul partidei, BBC l-a declarat pe Ianis Hagi drept „omul meciului”.

„Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului”, au scris britanicii, entuziasmați de evoluția lui Ianis.

„Hagi a demonstrat azi de ce trebuie să fie titular. Două pase de gol, excelent” / „Superbă pasa lui Ianis” / „Înnobilați-l! Dați-i titlul de cavaler” / „A jucat mult mai bine. Lumea se așteaptă să fie lider la 21 de ani, dar are nevoie de timp. Însă va mai oferi astfel de momente”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Rangers la adresa lui Ianis Hagi.