Evenimentul Zilei > Social > Iadul s-a dezlănțuit în Bolintin Vale! Sunt terorizați de interlopi. Au ieșit în stradă
Iadul s-a dezlănțuit în Bolintin Vale! Sunt terorizați de interlopi. Au ieșit în stradă

Iadul s-a dezlănțuit în Bolintin Vale! Sunt terorizați de interlopi. Au ieșit în stradă

Peste 300 de oameni din Bolintin Vale au ieșit în stradă. Aceștia sunt terorizați de interlopii care au ucis cu pietre un bărbat. Au ajuns la capătul puterilor și nu se mai simt în siguranță în casele lor.

După ce interlopii au ucis cu pietre un bărbat din Bolintin Vale, șeful Poliţiei Judeţene Giurgiu, Cătălin Georgescu, a fost schimbat din funcție.

Oamenii din oraș au ajuns la capătul puterilor și vor să readucă liniștea în casele lor. Este a doua seară când aceștia au ieșit în stradă din cauza autorităților care nu îi protejează de interlopii ce le fac viața un calvar de ani de zile.

Sunt terorizați de interlopi

Localnicii spun că interlopii pot și-au construit case ilegal, iar poliția îi poate evacua în orice clipă. Totul a pornit de la Nicolae Tomescu, bărbatul ucis de clanurile din Bolintin. Aceștia au făcut un protest de proporții și au plecat spre casele vinovaților.

Bărbatul a fost bătut şi atacat cu o bordură de drum. Acesta a fost lovit de mai multe ori, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. S-a stins din viață chiar în spital. Agresorul care l-a lovit cu bolovanul a fost arestat, însă ceilalţi sunt încă în libertate. Autoritățile au făcut rost de filmările de pe camerele de supraveghere.

După tragicul incident, șeful Inspectoratului Județean Giurgiu, Cătălin Georgescu a fost dat afară, iar locul său a fost ocupat actualul șef al poliției din Sectorul 1 al Capitalei, Ionuţ Dana.

„Cunosc foarte bine cazul, cunosc foarte bine ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, am luat la cunoştinţă şi de celelalte probleme ale cetăţenilor din Bolintin şi urmează ca în următoarea perioadă să evaluez exact întreaga situaţie operativă de pe raza oraşului Bolintin”, a declarat Ionuţ Dana.

Oamenii din oraș au strâns semnături de la toate persoanele terorizate de interlopi și au sperat ca vinovații să plătească pentru faptele făcute. Bărbatul ucis avea doi copii, iar moartea lui a fost picătura care a umplut paharul.

„Rugămintea pe care o adresez acum este să dăm dovadă de puţină răbdare, să lăsăm instituţiile statului să îşi facă datoria”, le-a spus prefectul Aneta Matei oamenilor are au ieși în stradă.

”Oamenii protestează pașinc, dar doresc să își exprime nemulțumirile și să le oferim soluții. (…) Nu este niciun pericol în momentul de față. Sunt forțe de ordine suficiente, oamenii nu sunt violenți. Sunt nemulțumiți că sunt câteva familii de etnici care și-au stabilit locuințele aici și nu au documentele în ordine”, a mai spus Aneta Matei, potrivit A3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: