Evenimentul Zilei > Actualitate > Ia porumbu`neamule! Turiștii din Mamaia cumpără porumb fiert, spălat în WC
Ia porumbu`neamule! Turiștii din Mamaia cumpără porumb fiert, spălat în WC

Ia porumbu`neamule! Turiștii din Mamaia cumpără porumb fiert, spălat în WC

Un comerciant care vindea turiștilor porumb fiert a rămas fără afacere după ce comisarii OPC au descoperit că marfa este curațată în mijlocul gunoaielor, pe jos, și spălată într-o toaletă.

Ținta, de astăzi, a inspectorilor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au fost comercianții de porumb fiert din stațiunea Mamaia. Au descoperit astfel că cel puțin trei angajați depănușau porumbul direct pe jos și îl aruncau în niște cutii. Tinerii nu s-au oprit din treabă, la vederea inspectorilor. Le-au povestit acestora că lucrează la firma “Porumbul vesel” și că,  inainte de a fi trimis la fiert, porumbul este spălat în toaletă. Imaginile surprinse de inspectorii OPC Constanta în toaletă arată o chiuvetă amplasată lângă WC-ul necurățat și plin de muște. 

În apropierea ruinelor fostului Teatru de Vară, inspectorii OPC au dat peste un alt tânăr care curățase porumbul în mijlocul gunoaielor din zonă. Omul a spus că e prima lui zi de muncă și curăță porumbul pentru autoservirea de pe promenadă. Turiștii cumpără porumbul neștiind în ce condiții a fost pregătit. Șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu, a dispus încetarea activității, patronul urmând să se prezinte cu actele la sediul comisariatului. Pe altă tematică, inspectorii OPC  au verificat și locurile de joacă pentru copii, după accidentarea unei fetițe. Două firme, cu utilaje de agrement defecte, au fost sancționate cu amendă de câte 10.000 de lei și activitatea suspendată.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: