Evenimentul Zilei > Sport > I se clatină scaunul. Probleme pentru un celebru antrenor român în Belgia
I se clatină scaunul. Probleme pentru un celebru antrenor român în Belgia

I se clatină scaunul. Probleme pentru un celebru antrenor român în Belgia

Fostul selecționer al României, Ladislau Boloni are probleme mari în Belgia, acolo unde riscă să fie demis după un sezon foarte bun.

 

În campionatul trecut toată lumea îl laudă pe tehnicianul român pentru că a reușit să tramsforme Antwerp într-o echipa cu pretenții europene, acum lucrurile s-au schimbat.

Potrivit portalului walfoot.be, președintele formației belgiene, Paul Gheysens, are pretenții mult mai mari în acest sezon, el dorind că echipa să se lupte chiar pentru titlu.

Însă Antwerp se află abia pe poziția a cincea în clasament, la 9 puncte în spatele liderului Brugge, ceea ce a stârnit furia șefului cel mare.

Sursă citată scrie că Gheysens consideră că a investit mult în transferuri în această vara și că este tot mai iritat de declarațiile lui Boloni, care cere și mai mulți jucători.

Cum președintele lui Antwerp este recunoscut că un conducător imprevizibil și lipsit de răbdare, belgienii se așteaptă că acesta să renunțe rapid la tehnicianul român, mai ales dacă rezultatele vor întârzia să apară, scrie ziare.com.
În ceea ce îl privește pe Boloni, acesta nu ar duce lipsa de oferte, fiind urmărit de St, Truiden și chiar de campioană Genk, acolo unde evoluează Ianis Hagi.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: