Evenimentul Zilei > Actualitate > I-AUZI UNA! Răzvan Burleanu a vorbit despre eșecul lui Christoph Daum pe banca echipei naționale. Explicația este MEMORABILĂ!
I-AUZI UNA! Răzvan Burleanu a vorbit despre eșecul lui Christoph Daum pe banca echipei naționale. Explicația este MEMORABILĂ!

I-AUZI UNA! Răzvan Burleanu a vorbit despre eșecul lui Christoph Daum pe banca echipei naționale. Explicația este MEMORABILĂ!

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat că neamțul Christoph Daum nu s-a descurcat la echipa națională pentru că n-a avut traducător.

Răzvan Burleanu a vorbit despre perioada petrecută de Christoph Daum în funcția de selecționer al echipei naționale. Președintele a explicat că o cauză pentru parcursul dezastruos este legată de lipsa unui traducător care să fi transmis mesajele neamțului către jucători. Pe de altă parte, șeful de la FRF a afirmat că fotbaliștii sunt vorbitori de engleză.

„Dând timpul înapoi, cred că un minus l-a reprezentat această barieră lingvistică. Nu am avut traducător. Mesajul lui Daum și al staff-ului său a fost că nu ne trebuie traducător. Toți jucătorii de la națională, mai mult sau mai puțin, sunt vorbitori de limba engleză", a spus Daum la Digi 24.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: