Evenimentul Zilei > Actualitate > I-a tăiat gâtul fără milă. Scene tulburătoare la Spitalul de Urgență! Exclusiv EvZ
I-a tăiat gâtul fără milă. Scene tulburătoare la Spitalul de Urgență! Exclusiv EvZ

I-a tăiat gâtul fără milă. Scene tulburătoare la Spitalul de Urgență! Exclusiv EvZ

O asistentă medicală din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost înjunghiată cu un cuțit chiar în incinta unității medicale.

Atacatorul a fost chiar soțul femeii. Ministerul Sănătății nu avea, la ora 17.00 cunoștință de acest caz, însă Poliția era în spital și aduna probe. Decesul femeii a fost declarat acum, după ce femeia a fost resuscitată timp de o oră.

Dementul i-a tăiat gâtul.

Jurnaliștii EVZ au contactat Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, dar cei de pe secția Chirurgie nu au putut oferi informații, fiind în stare  de șoc în urma incidentului.

Conform surselor noastre, care au vorbit în exclusivitate pentru EVZ,  victima era directoare de ingrijiri medicale în cadrul spitalului, se numea Anca Patriche și avea 50 de ani.

Femeia luase concursul de director de ingrijiri in urma cu doua zile, cu  nota 9,98.

EXCLUSIV EVZ.

Asistenta se afla în divorț de soțul ei. Ea s-a plâns colegelor ca este destul de violent, pe fondul geloziei pe care o manifesta de ani de zile. Din cauza aceasta hotărâse să se despartă de el, a mai aflat EVZ, în exclusivitate!

Cum a măcelărit-o!

Ea era de gardă,  iar el a așteptat orele de vizită, ca să nu creeze suspiciuni atunci când intra în incinta spitalului. A ajuns la ea în cabinet, iar acolo s-au certat.  Bărbatul a scos cuțitul pe care îl avea în buzunar și pur si simplu i-a taiat gatul

Apoi a iesit pe hol si a fost văzut de personalul medical plin de sange, spunând ca a omorat-o. Colegii au intrat imediat, au scos-o si au dus-o pe secția de ATI.

Surse din cadrul spitalului au declarat, în exclusivitate pentru EVZ, că au resuscitat-o aproape o oră, dar, din păcate, s-a declarat decesul, în jurul orei 17.00, vineri seara.

Criminaliștii se afla acum acolo.

Barbatul a fost reținut, preluat de criminaliști – Urmează să fie audiat și predat procurorilor care îl vor ancheta pentru omor calificat.

Ministerul Sănătății a aflat de la jurnaliștii EVZ despre incident și a solicitat DSP Neamț un raport, în măsura competențelor lor.(sursa Foto- stiri-neamt.ro)