Evenimentul Zilei > Actualitate > Hoții care l-au jefuit pe fiul senatorului Nicolae Bădălău au fost prinși. Acțiune de amploare a polițiștilor
Hoții care l-au jefuit pe fiul senatorului Nicolae Bădălău au fost prinși. Acțiune de amploare a polițiștilor

Hoții care l-au jefuit pe fiul senatorului Nicolae Bădălău au fost prinși. Acțiune de amploare a polițiștilor

După aproape două luni de la jaf, hoții care au spart casa fiului senatorului PSD Nicolae Bădălău au fost prinși.

Jaful a fost comis pe data de 19 iunie, iar de atunci polițiștii au anchetat cazul.

„Nu pot să spun prea multe, este o anchetă în curs. S-a întâmplat miercuri noapte spre joi dimineață, la casa în care am domiciliu”, a spus fiul senatorului Nicolae Bădălău.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a mărturisit că nu era în locuință în momentul jafului, iar singura persoană era bona copiilor săi, care se ocupă de îngrijirea proprietății. Totuși, ea nu și-a dat seama că cineva a pătruns în locuință.

„Nu eram acasă, era doar bona copiilor, o doamnă care ne ajută la curățenie și cu copiii prin curte. N-a simțit nimic, nu a auzit nimic, ușile au fost forțate, nu vreau să intru în detalii pentru că încredere în autorități și sper să se rezolve cât mai repede”, a povestit păgubitul.

Poliţiştii şi procurorii fac, joi, patru percheziţii în Giurgiu, la persoane suspectate că au spart casa fiului lui Niculae Bădălău.

Hoții au furat 30.000 de euro şi ceasuri în valoare de 50.000 de euro. Până în prezent, trei dintre ceasurile reclamate ca fiind furate au fost găsite.

Şi locuinţa lui Niculae Bădălău, din Bolintin Vale, a fost spartă de hoţi în noiembrie 2018, iar senatorului i s-au furat bani şi un pistol.

Parlamentarul dormea împreună cu familia la etaj, în vila lui de lângă Bucureşti, în timp ce tâlharii prădau parterul. Politicianul le-a spus poliţiştilor că a rămas fără bani, bijuterii şi o armă, dar a insistat că presa nu trebuie să afle valoarea pagubei.

Ca un ghinion, senatorul decuplase sistemele de securitate şi camerele de supraveghere, ceea ce a îngreunat mult ancheta poliţiştilor.

Senatorul PSD suferise o operație la ochi și era bandajat. El a observat de dimineată că vila i-a fost prădată și a chemat imediat poliția care se află și la această oră la fața locului pentru cercetări, potrivit spotmedia.ro