Evenimentul Zilei > Actualitate > Hoţi opriţi cu focuri de armă la Târgu Secuiesc. Maşina suspecţilor a fost lovită de gloanţele Poliţiei
Hoţi opriţi cu focuri de armă la Târgu Secuiesc. Maşina suspecţilor a fost lovită de gloanţele Poliţiei

Hoţi opriţi cu focuri de armă la Târgu Secuiesc. Maşina suspecţilor a fost lovită de gloanţele Poliţiei

Un poliţist a tras nouă gloanţe pentru a opri patru suspecţi de furt, care tocmai dăduseră o lovitură în apartamentul unui bărbat din Târgu Secuiesc, transmite digi24.ro. Maşina suspecţilor a fost oprită, după o urmărire de 18 kilometri. Trei dintre fugari au fost prinşi, iar o a patra persoană este căutată de poliţiştii din două judeţe.

Cei patru membri ai bandei au furat cinci mii de lei, din casa unui localnic din Târgu Secuiesc. Bărbatul a reţinut numărul maşinii şi a sunat la 112. Poliţiştii din judeţul Covasna au început imediat să caute autoturismul înmatriculat în Bulgaria. L-au găsit în Sfântu Gheorghe, dar şoferul nu a oprit când a fost somat, aşa că poliţiştii au început să tragă. Două din cele nouă gloanţe au lovit maşina urmărită.

Localnic: „Am auzit, deodată, sirena Poliţiei şi nişte împuşcături. Când am ieşit afară, i-am văzut pe respectivii pe burtă acolo şi Poliţia tot îi ancheta.”

Agent principal Nicoleta Marin, purtător de cuvânt IPJ Covasna: „Au fost executate focuri de armă, atât în plan vertical cât şi înspre pneurile autovehiculului, pentru ca acesta să poată fi oprit, ceea ce s-a şi reuşit.”

Mai multe detalii pe digi24.ro