„La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unei tâlhării. Aceștia au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, urmând a fi reținuți pentru 24 de ore”, informează IPJ Cluj. 

 

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. 

La data comiterii faptei, cei doi aveau fețele acoperite şi au amenințat persoana de la casă cu un pistol și un cuțit. 

În cursul zilei de joi, polițiștii clujeni au reușit să-i găsească pe cei doi hoți. 

„Astfel, în jurul orei  16:45, cei doi bărbați, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistați în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceștia au fost imobilizați de către polițiștii de investigații criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fiind conduși la sediul unității de politie. Asupra unuia dintre aceștia a fost găsit un cuțit”, informează poliția din Cluj. 

La activitățile investigative au participat şi polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Poliția clujeană continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.