Exasperați de faptul că bandele de hoți de buzunare își fac veacul în continuare în mijloacele de transport în comun din Timișora, călătorii au decis să-și facă singuri dreptate.

Imagini violente au fost filmate într-o stație de autobuz din centrul orașului, acolo unde doi indivizi, cunoscuți ca fiind hoți de buzunare, au fost bătuți de câțiva călători furioși.

Totul s-a petrecut în stația lui 33 de lângă Catedrala Mitropolitană. Pe imaginile filmate și primite de Opinia Timișoarei se poate vedea cum indivizii sunt puși la pământ și loviți cu picioarele de mai mulți tineri.

Nimeni nu intervine, semn că martorii aprobă ceea ce se întâmplă, săti să fie prădați în mijloacele de transport în comun.

La scurt timp, cei care au aplicat legea cu mâna lor, cât și hoții de buzunare, s-au împrăștiat, iar polițiștii ajunși la fața locului n-au mai găsit pe nimeni.

„Sectia 1 Politie a fost sesizata de o persoana care a sunat la numarul de urgente 112 ca in statia de autobuz are loc o agresiune, polititstii s-au deplasat la fata locului si nu au identificat nicio persoana. Nu a fost depusa nicio reclamatie pentru lovire in acest caz„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.