Starship SN9 are programat ca timp de lansare în curând, dar nu mai târziu de luni. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Starship SN9 are programat ca timp de lansare în curând, dar nu mai târziu de luni. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu cei dragi. O veste care pare că te interesează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

15 ianuarie

 

Starship SN9 are programat ca timp de lansare în curând, dar nu mai târziu de luni. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 15 ianuarie s-au născut Ioana d’Arc, Moliere, Martin Luther King, Gamal Abdul Nasser, Aristotel Onassis, Lloyd Bridges, Sa’ud Ibn Abdul, Boris Cazacu, Pavel Codiţă, Valeriu Cristea şi... Mihai Eminescu.

Nimic în „Kalendar”, iar în calendarul creștin-ortodox, sunt Sfinţii Pavel Tebeul şi Ioan Colibaşul.

Interesant este faptul, că, în această zi din ianuarie, din zodia Capricornului, s-au nascut mari personalități care au influențat decisiv popoarele și statele lor.

O zi în care se poate petrece orice. Mai toate planetele (în astrologia clasică şi luminariile, Soarele şi Luna, se numesc tot planete) sunt în cinci semne ale zodiacului, de la Capricorn la Taur. Nicio planetă retrogradă, foarte puține aspecte.

În această zi a Culturii Naționale când se împlinesc 171 de ani de la nașterea Regelui nostru, al celor care mai vorbim românește, vă rog să citiți https://evz.ro/horoscop-eminescu-domnul-nostru.html. Altceva nu am să vă mai spun, atunci v-am spus mai tot ce simțeam, eu nu mă schimb după cum bate vântul. Schimbările sunt pentru cei care nu au valori stabilite, opinii edificate, emoții și sentimente asumate, experiența călătoriilor, a miilor de persoane importante întâlnite, greutatea zecilor de mii de cărți, filme și melodii care fac parte din mine, acum.