Ce zodii au noroc în anul 2019. Teoria ciclurilor. Horoscop

Ce zodii au noroc în anul 2019. Teoria ciclurilor. Horoscop

Horoscop Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică. S-au luat un număr de personalități, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte 215 pentru fiecare zodie, adică 2.580 de persoane cu o biografie știută și s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, în anul 1959.

25 septembrie, marți

 

Horoscop Pe 25 septembrie s-au născut William Faulkner, Dmitri Şostakovici, Michael Douglas, Robert Bresson, Mark Hamill, Christopher Reeve, Panait Cerna, Călin Turcu, Simion Pop, Maria Tănase.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Horoscop În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Eufrosina, Pafnutie Egipteanul, Serghei de la Radonej.

 

Horoscop În „Kalendar” este a doua zi a Filipilor de toamnă, a serbărilor Lupilor. Teclele Berbecilor, începute ieri, continuă!

 

Cu mare regret am constata că nu mai am cu cine să vorbesc pe românește despre astronomie, exceptându-l pe domnul Adrian Șonka, demnul urmaș la Observatorul Amiral Urseanu al bunului meu prieten, Harald Alexandrescu, Domnul să-l odihnească aproape de stele. Pe ”Dimineața Astrologilor” sunt destui astronomi și matematicieni. Ei fac bani cu astrologia și îi cheltuiesc pe cercetarea fundamentală, în astronomie. Nu toți sunt angajați la observatoare mari, la stat, la NASA sau JAXA. Sunt mulți ”particulari” sau angajați ai unor Universități, fără venituri mari. Fac bani astrologind pe la televiziuni și în ziare. Așa că le-am pus la dispoziție ”Horoscopul anului 2019 – în Anul Porcului, nu fiți porci!”, o lucrare de 97 de pagini. L-au tradus cu Google, l-au adaptat și apoi mi-au mulțumit mult de tot. Brazilianul a fost cel mai entuziast, zicea tot timpul ”solid gold, solid gold” referindu-se la horoscopul meu. I-am scutit pe prietenii mei de pe ”Dimineața Astrologilor” de multe calcule și interpretări, pentru că din luna aprilie tot calculez, rulez programe și consult efemeridele pentru întocmirea horoscopului pe anul 2019.

 

Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Și în limba română există vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul și nu la toate zodiile!

 

Pentru întocmirea horoscopului pe zodii și global pentru anul 2019 am luat în considerare teoria astrologiei creștine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera că există o corespondență ciclică între tipurile de evenimente din istorie și conjunctura astrală. Adică, ”ce a fost, o să mai fie!”

 

Cu mult timp înaintea lui, cu vreo două mii de ani, chinezii ajunseseră la aceiași concluzie. Teoria ciclurilor. Zodiacul chinezesc se bazează pe zodiile zoomorfe de lungimea unui an, între Lunile noi respective, dar are un ciclu de 60 de ani în care se repetă zodia și elementul respectiv, adică apă, lemn, foc, pământ, metal. Anul 2019 este anul Porcului de Pământ, negativ. Ani ai Porcului de Pământ, negativ, au mai fost anii 1959 și 1899. 1959 seamănă cu 1899! Ani de trecere, nu au fost războaie mondiale, sau catastrofe majore. Ani, norocoși!  Conform teoriei ciclurilor sunt foarte mari șanse ca și anul 2019 să fie un an asemănător cu anul 1959. Aștept să mi se comunice din Hong Kong care este culoarea anului 2019, hotărâtă de cei 12 Înțelepți ai Chinei. De obicei, Consiliul Înțelpților se ține în prima jumătate a lunii octombrie, în fiecare an. Să trăim și o să vedem!

 

Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică. S-au luat un număr de personalități, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte 215 pentru fiecare zodie, adică 2.580 de persoane cu o biografie știută și s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, în anul 1959. Pe baza statisticii obținute putem să afirmăm că în anul 2019 semnele de foc, în ordinea Berbec, Săgetător și Leu sunt cele mai norocoase zodii în anul Porcului de Pământ. Adică cei mai norocoși în anul 2019  se poate să fie Berbecii!

 

Acum vă rog să mă scuzați am primt enorm de multe emailuri după ce am anunțat că am terminat horoscopul pentru anul 2019, niciodată nu am primit așa de multe emailuri! Dar, după cum v-am promis, răspund la toată corespondența. O întrebare, un răspuns, fără abonament și vorbărie multă! Era să uit, contul meu de Facebook este ”mort” îl folosesc numai ca să urc articolele mele din EvZ pe FB. Nu corespondez, nu schimb poze, nu pierd timpul cu clipuri cu pisici și căței. Nu întrebați pe FB, pentru că întrebați degeaba! Nu că nu mi-ar plăcea cățeii și pisoii, dar nu am timp!

 

Timpul este problema mea principală, toate secundele rănesc, doar ultima ucide, dar nu uit niciodată că mâine este, așa spunem cu toții, o altă zi!

 

 

☼      ♂      ♀

 

 

 

BERBEC  Ziua de astăzi este favorabilă în toate, mai puţin în domeniul sentimental. Niciun obstacol în perspectivă, negociază, cauta alianţe şi acceptă, dacă nu se poate altfel, mici compromisuri. O posibilă întâlnire importantă la mijlocul zilei, la prânz, te poate face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, de apartament, de cămin, locuință - în general.

 

TAUR  O posibilă schimbare. Analizează bine înainte să porneşti pe un nou drum. Ceea ce începi azi poate aduce, însă, rezultate bune. Nu lua visurile drept realitate, promisiunile drept garanţii! Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Afacerile sentimentale sunt moderat aspectate, mai curînd spre bine, sănătatea, la fel.

 

GEMENI  Astăzi este bine să fii mai sigur pe tine, mai hotărât!  Totuşi, e bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi materiale noi pentru finisajele, sau reabilitarea casei tale. Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe. Domeniul dragostei şi al relaţiilor sociale nu este aspectat, deschizînd cutia Pandorei, a neprevăzutului.

 

RAC  Ceva pare că te reţine astăzi, dar este ziua ideală pentru vizite la prieteni, după orele de program. Puteţi petrece clipe plăcute împreună, vorbind mult şi depănând amintiri din vacanţe! Dar, ateție, nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi, dar poţi să te simţi bine! Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează bine, ar trebui să nu ai probleme.

 

LEU  Sunt mari, sau mai mici interese în joc! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în cursul dimineţii. Gândeşte de zece ori şi vorbeşte o singură dată! Primeşti şi nişte veşti care te încurcă! Este şi o zi cînd se pot petrece evenimente neplăcute în sfera familiei şi a prietenilor, care sunt malefic aspectate. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară a valorilor şi propriile aspiraţii.

 

FECIOARA   Conjunctura astrală avantajează proiectele personale şi/sau domeniul sentimental. Astăzi trebuie să folseşti diplomaţia şi politeţea, pe care, de altfel, ştii foarte bine să le pui în valoare. Fii foarte atent la surselor tale de venituri. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Poate este vremea să-ţi diversifici activitatea. Vin vremuri foarte grele, probabil că prețurile vr crește în continuare şi tot oamenii cinstiţi o să sufere, aşa că trebuie să te pregăteşti de pe acum.

 

BALANŢA  Este puţin cam târziu să te cuprindă regretele pentru greşelile din trecut. Încearcă să eviţi aceste momente jenante, când îţi plângi de milă! O zi cam melancolică, dar te poţi distra pe seară! Nu te apuca de lucruri noi mai ales din afara sferei tale, cel puţin în această perioadă. Sunt avantajate, însă, întâlnirile de afaceri, sau sociale, discuţiile, negocierile, vizitele pe eveniment – tot ceea ce ţine de comunicare în economic-social-politic-dragoste.

 

SCORPION  Magnetismul personal este în creştere – poţi lămuri unele situaţii, sau să faci unele alegeri. Pe plan profesional trebuie să iei imediat unele măsuri, decizii care nu mai suferă amânare. Totuşi ai o veste despre nişte pagube, nişte pierderi de bani. La o verificare mai atentă poți constata că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi că nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor, dar nu duce vorba, nu trîmbiţa veştile prietenilor, colegilor, rudelor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor. Nu aşa devii interesant şi popular!

 

SĂGETĂTOR   Nu prea eşti stăpân pe logica vorbelor tale. Dacă te hotărăşti să spui minciunele amoroase, fii atent la cum potriveşti cuvintele. Amorul este favorizat astăzi, dar comunicarea, nu! Profesional vorbind, trebuie să-ţi modulezi afacerile de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de venit să asigure încasări relativ constante – este concluzia zilei de astăzi. Pe de altă parte nu spera şi nu ai teamă, se schimbă totul, dar nu se urneşte nimic, sau nu se schimbă nimic dar totul se transformă, parafrazându-l pe Caragiale. Aparenţele înşeală, cel mai adesea...

 

CAPRICORN  Comunicarea este avantajată. Stelele îţi conferă un dar al negocierii şi al convingerii. Nu te pierde în discuţii sterile, ci mergi direct la miezul problemei. Stelele indică, nu obligă! Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Nu apare nici o ameninţare serioasă, nici în stele, nici pe piaţă. În perioada menţionată afacerile de inimă (nu cardiologice) sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. 

 

VĂRSĂTOR Trebuie să dai dovadă de calm, iscusință şi răbdare pentru ca să se anuleze unele aspectele nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe niciun ajutor: trebuie să rezolvi problemele singur! Îţi este mult mai convenabil să fi producătorul şi regizorul piesei cotidiene decât unul dintre actorii de pe scenă. Poate o să ai mai puţină glorie şi aplauze, dar cu siguranţă mai multă stabilitate şi mai mulţi bani.

 

PEŞTI  Cu toată situaţia financiară precară, astăzi eşti foarte entuziast şi optimist. Prietenii te apreciază pentru că buna ta dispoziţie este contagioasă, benefică şi... rară în aceste timpuri! Eşti dispus să porţi conversaţii lungi, despre subiecte diverse. Mercur, în aspecte şi toane bune te influenţează favorabil și debitul verbal are volumul unei Niagare. Pe total: zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare.  După masa de prânz evită întîlnirile de afaceri strategice, sau plăţile cu numerar.

 

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscoă horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop