Editura Evenimentul si Capital

Prognoza pe 2019, cerută de Vladimir Putin astrologului său, căpitanul de rangul întâi Alexander Buzinov. Cum am ajuns consilierul lui Putin. Horoscop

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 12283 Vizualizari

Horoscop Alexander Buzinov scoate dintr-un dulap uniforma lui de gală, albă ca laptele și cu zeci de decorații și apoi se uită în oglinda din baia alăturată dacă arată bine și dacă părul lui cam rar și albit bine este în regulă. Își mai aranjează puțin barbișonul după moda marilor amirali ruși, cei care au fost atacați de perfizii japonezi la Port Arthur, exact cum o să facă mai târziu la Pearl Harbour.

18 octombrie, joi

Horoscop Pe 18 octombrie s-au născut Jean-Claude van Damme, Henri Bergson, Melina Mercouri, Chuck Berry, Mihail Sebastian, Nicolae Teclu, Ştefan Bănică Jr.

Horoscop Sinaxar, Sf. Apostol şi Evanghelist Luca. Sf. Luca pare a fi fost din părţile Siriei. Adolf von Harnack, savantul german recunoscut ca autoritate în domeniul Noului Testament arată că Luca, Luciu de Antiohia, a scris Evanghelia sa între anii 120 şi 130. Şi "Faptele Apostolilor" cea mai bună, mai elegantă şi logică scrisoare din Noul Testament. Această Evanghelie scrisă într-o limbă aleasă, corespundea strategie Bisericii din acele timpuri: convertirea clasei conducătoare şi în special a femeilor nobile. Celelalte Evanghelii, sinopticele, scrise pe la anii 70 se adresau în special mahalalelor oraşelor, oamenilor săraci.

Evanghelia lui Luca se adresa celor cultivaţi. Biserica observase la începutul secolului II, că misiunea de convertire era împotmolită. Din cauze canonice. Toată lumea, toți creștinii așteptau a Doua Venire a lui Iisus. Sidromul șefului: vine șeful și rezolvă, ce ne mai trebuie organizare și Biserică! Exista un procent de 7-8% de creştini, în special evrei, dar şi procentul seminţiilor, a celor care nu erau evrei era în relativă creştere. Aceştia erau concentraţi în mahalalele câtorva oraşe mari. Antiohia era unul dintre aceste oraşe. Luca, medic de profesie, provenea dintro familie bună grecească, se pare şi a fost ucenicul lui Pavel. A murit de bătrâneţe la 84 de ani, depunând activitate de misionariat până în ultima clipă. Are ca simbol taurul înaripat, vechiul animal mitic la Persiei şi mai înainte al Sumerului. I-am văzut la Nimrud, lângă Mosul într-o săpătură arheologică aflată la treizeci de metri adâncime, la Persepolis, Palmyra, Pasargad, Ur. Apărătorul credinţei... Dacă or mai fi și în ziua de astăzi, dacă nu le-au aruncat musulmanii în aer!

Luca, medicul, intelectualul, se potrivea foarte bine pentru următoarea etapă de propagandă a Bisericii care era îndreptată asupra femeilor aristocrate. Von Harnak arată şi Edward Gibbon confirmă că, în ciuda efortului şi a dedicaţiei creştinilor, religia nu se propaga, era respinsă mai ales în teritoriu. Păgâni, înseamnă țărani în latină! Aşa că Biserica a hotărât să prevaleze prin impunerea creştinismului de sus, adică să devină religie de stat, imperială. Acest lucru se putea întâmpla numai dacă avea sprijinul aristocraţiei. Iar veriga slabă o constituiau femeile, matroanele romane, nu prea educate, dar mereu în căutare de un zeu care să le satisfacă dorinţele. Ori, creştinismul a avut superioritatea că nu promitea dragoste, bogăţie şi succes ci un singur lucru: minunea...

Vedeţi, în acele timpuri şi până de de curând, nici nu a trecut mult timp, religia era politică şi politica era religie. Ba mai este pe o bună parte a globului, în spațiul islamic de exemplu.

Tradiţional, Lucinul, Ziua Lupului. Ziua centrală din cele trei zile care conturează un ciclu de trei Lucini, Filipi de toamnă.

Vechile denumiri ale sărbătorilor lupilor s-au pierdut, după cum s-a pierdut şi identitatea noastră. E greu să mergi înainte când nu ştii cine eşti şi de unde vii...

Probabil că sunt interese meschine ca să uităm cine suntem, dacii cei mândri, românii cei curajoși care au spus de nenumărate ori în istorie: ”pe aici, nu se trece!”. Până şi stema ne-au schimonosit-o capetele mici. Ce caută stema monarhiei pe tricolor? Suntem vreun imperiu ca să ne punem vulturii imperiali? Suntem o țară de împărțit, ca asta arată stema. De ce nu puneţi însemnele vechi? De ce omorâţi căţeii, vă amintesc cumva de lupii strămoşeşti? Trebuie să dispară tot ce este român, daco-roman, şi aminteşte de vechimea noastră de mii, poate zeci de mii de ani aici, pe pământurile noastre?

Dacă este aşa, în mine şi în ai mei, că suntem destui, nu toți sunt nesimțiți și fug numai după bani, ca măgarul lui Nastratin după morcov, nu aveţi speranţă, ei bine, aveţi duşmani de temut, care ştiu ce şi cum şi când să facă. Şi îl văd cu siguranţă, cu ochii rasei noastre vechi, pe Magistrat, pe Lupul Şchiop cum o să vă curme suferinţele. Pentru că suferiţi, sunteţi bolnavi, dar nu ştiţi...

În marea nebunie a globalizării şi a europenizării uităm cine suntem şi la ce ne pricepem mai bine. Ar trebui ca folclorul şi etnografia să fie sprijinite mult, ca să salveze, să prezerve, ce mai este din fiinţa naţională, aşa cum cu mare grijă s-a salvat ADN-ul lui Einstein.

Poate, odată şi odată o să „clonăm” şi poporul român, dar trebuie să avem din ce. Atunci o să fie bunăstare, armonie şi pace!

Dragi lupi, padawani și hobbiți, întotdeauna intră în biroul său, din Kremlin, fix la ora 08:00, ora Moscovei. Adesea, în civil. Face parte din Garda Națională, din corpul înființat în anul 2016 de către Vladimir Vladimirovici Putin. Deschide laptopul și se uită dacă ”țarul” nu l-a întrebat ceva. Da, este un memo. La ora 08:25 trebuie să se prezinte la președintele Federației Ruse. Alexander Buzinov scoate dintr-un dulap uniforma lui de gală, albă ca laptele și cu zeci de decorații și apoi se uită în oglinda din baia alăturată dacă arată bine și dacă părul lui cam rar și albit bine este în regulă. Își mai aranjează puțin barbișonul după moda marilor amirali ruși, cei care au fost atacați de perfizii japonezi la Port Arthur, exact cum o să facă mai târziu la Pearl Harbour.

Astrologul militar al Kremlinului, căpitanul de rangul întâi Alexander Buzinov se îndreaptă căte cabinetul ”țarului”, unde urmează să primească un ukaz, o poruncă, o problemă de rezolvat.

Alexander Antonovici Buzinov a absolvit Academia Navală Popov, la Sankt Petersburg, secția electronică. A fost repartizat în Nordul Îndepăratat, la Murmansk. Nu se știe ce a făcut acolo, este secret militar, dar a avansat rapid și a primit o căldare de medalii și decorații. A fost trimis ca și comandor în Angola și Afghanistan. Alte avansări, alte decorații. Buzinov mărturisește că, fiind inginer militar, a fost fascinat mereu de ciclicitatea vieții, ca o similitudine, un corolar al undelor radio cu care lucra el. De aici până la astrologie nu a fost decât un pas, mai mult, a fost faptul, că, un bun prieten își baza toate deciziile importante în viață, inclusiv trecerea în rezervă de sfaturile unui astrolog. Pe astrolog îl chema Pavel Globa. Alexander se apucă serios de astrologie, studiază singur, dar și sub îndrumarea lui Pavel Globa, nu prea mult timp. ”Cred că Pavel nu practică o astrologie științifică” avea să declare Alexander prin anii 90.

Astrologii militari aveau o poziție bine definită în Imperiul Roman. Ultima mențiune a existenței lor a fost în Imperiul Roman de Răsărit, în Bizanț, în anul 1453, când a existat avertizarea astrologică, că ”Constantinopolul va cădea în fața turcilor doar pe o eclipsă de Lună”. Ceea ce s-a întâmplat pe 22 mai 1453. O să vă mai povestesc episodul, cel cu nenorocita de Kerka Porta, pentru că bizantinii câștigaseră bătălia, dar...

Iată însă că în anii 90 Ministerul Apărării al Federației Ruse avea un departament de astrologie, condus de căpitanul de rangul întâi, Alexander Antonovici Buzinov. La început, în primii trei-patru ani totul mergea foarte bine, apoi subordonații lui Buzinov au început să exagereze! De exemplu, dictau în termeni foarte fermi care piloți de supersonice să zboare și care nu. Pe baza biociclurilor și a horoscopului tranzitat. Ministrului apărării nu i-a plăcut deloc această dublă comandă și a dizolvat departamentul.

Alexander Buzinov a fost recuperat de Viktor Zolotov, pe atunci garda de corp al primarului din Sankt Petersburg, Anatoli Sobciak. A făcut horoscoape și predicții pentru primar, i-a ieșit, sfaturile lui au fost bune și a fost plătit împărătește. Viktor Zolotov a devenit, în anul 1999, garda de corp a lui Vladimir Vladimirovici Putin. Cu el se antrena Putin la karate. Este cel care a perfecționat sistemul rus, de luptă corp la corp, ”Omega”. În anul 2016 Putin îl numește comandantul noii înființate, Gardă Națională. Viktor îl cheamă la Moscova pe Buzinov și îl prezintă ”țarului”. Putin îi pune o întrebare, o problemă. A doua zi a avut răspunsul. Vladimir Vladimirovici a fost mulțumit și Alexander Buzinov s-a ales cu un birou în Kremlin. Nu este mare, este plin de cărți, diagrame și hărți, dar este în Kremlin! La fereastră este o veche lunetă din alamă, un refractor bun, aflat în inventarul Kremlinului și adus de unul de la administrație, când a auzit cu ce se ocupă căpitanul de rangul întâi.

Dar cum am ajuns eu consilierul lui Putin? Indirect, bineînțeles. Iată, cum! Vinerea trecută căpitanul de rangul întâi a fost chemat de ”țar” care i-a cerut prognoza pentru anul 2019. Să fim bine înțeleși, conducătorii care cer sfatul unui astrolog, au fost mulți în istorie, nu sunt niște guguștiuci care pun imediat în aplicare ce le spune astrologul. Pur și simplu vor un alt punct de vedere, care contează, sau nu, în strategia lor. Am experiență destulă cu astfel de personalități, fac numai ceea ce îi taie capul. Al lor!

Alexander Buzinov a contactat-o pe numărul 2 din Germania o astroloagă celebră, nu-i spun numele, că sunt supărat pe ea. Dacă știe pe cineva care a făcut calculele prntru anul 2019. Era în criză de timp. Astroloaga, probabil, că i-a dat contra unor favoruri, nu vreau să spun că i-a vândut lui Buzinov predicția mea pentru anul 2019. Vă spuneam, după echinocțiul de toamnă că am terminat prognoza pe anul 2019, a ieșit un roman de 97 pagini și că l-am pus la dispoziția ”Dimineții Astrologilor”.

Căpitanul de rangul întâi mi-a trimis mulțumiri și o invitație la Moscova, prin astroloaga din Germania - și el este de acord că anul 2019 o să semene cu anul 1959. Așa am devenit consilierul lui Putin! Doamne ajută ca Vladimir Vladimirovici să citească horoscopul meu pentru Rusia și pentru toată lumea, în anul 2019. Eu sunt un om al păcii, nu mă duce capul la rău și la războaie, după cum nu m-a dus să fur. Anul Porcului este un an norocos, de rezultate bune, am făcut toate calculele și interpretările, mi-au luat luni de zile de muncă. Știu că răul, violența, agresiunea, vulgaritatea, catastrofa etc etc fac vizualizări, adică bani, dar nu mă duce capul, nu pot să mint și să fac rău altora, repet, o să mor prost! Ce vreți, sunt unul sărac cu duhul, nu în primul rând din motive religioase, ci pentru că am șapte ani de acasă, am fost crescut în adevăr și cinste, în morala și etica mic burgheză!

Halep-Serena. Cine e NOUL ANTRENOR, cati bani a castigat Simona, ce turneu urmeaza!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI