Editura Evenimentul si Capital

Parlamentul European nu poate accepta ultimele propuneri ale președinției române. Surprinzătoarea cauză primară a cancerului de plămâni la fumători. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 12345 Vizualizari

Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom’ Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri, unele confidențiale, via UE, astrologie popularizată, teorii, știință, inginerie, pilde cu Nastratin Hogea, umor - pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, cinci ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la două televiziuni diferite: Servus, zodiilor!

12 februarie

Horoscop Pe 12 februarie s-au născut Abraham Lincoln, Charles Darwin, Franco Zeffirelli, Alexandru Davila, Otilia Cazimir, Ioan Ovidiu Sabău, Isaac Peltz, Valeriu Gorunescu. Nimic în ”Kalendar”!

Horoscop Pe 12 februarie sunt Sfinţii Meletie, Antonie şi Hristea. De nici unele în ”Kalendar”. Din nou o zi plină de muncă în calendarul poporului. Pe timpuri...

Am primit, de la domniile voastre, o mulțime de sfaturi, cum să mă îngrijesc, remedii medicale și naturiste. Mulțumesc mult! Tot din domeniul medicinei este şi newsletterul primit zilnic de la bunul doctor Mercola, o prezenţă aparte pe net. M-a surprins un titlu, de la începutul lui februarie: "Îngrăşăminte radioactive. Surprinzătoarea cauză primară a cancerului de plămâni la fumători"

Ei bine, cercetătorii de la mai multe institute prestigioase au ajuns la concluzia că necruţătorul cancer la plămâni caracteristic fumătorilor este produs de cantităţi infinitezimale de polonium 210, un element foarte puternic radioactiv şi toxic chimic. Acest element radioactiv se găseşte în multe îngrăşăminte chimice folosite pe scară largă pe plantaţiile de tutun.

După cum se arată într-un studiu: "La o persoană care fumează un pachet jumătate pe zi de ţigarete, doza de radiaţie la nivelul epiteliului bronhiilor în zona bifurcaţiei este de 8.000 mrem pe an, ceea ce este echivalentul a 300 de radiografii cu radiaţii X pentru torace, la nivelul pielii!"

Rapoarte secrete arată că marile companii de tutun ştiau de această catastrofă din 1959. Mai mult, ştiau şi cum să înlăture substanţa radioactivă din tutun. Dar acidul care înlătura poloniul dizolva şi alţi compuşi chimici din tutun care dădeau "şocul de nicotină" atât de plăcut fumătorului.

Dr. Mercola arată că polonium 210 se găseşte şi în "apa florurată", motiv al unui film de neuitat cu Peter Selers în trei roluri, un film din 1964, "Dr. Strangelove". L-aţi văzut?

Ce-i de făcut? Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, radioactivitatea este cel mai pervers inamic! Nu ne putem apăra, nu avem senzori care să ne spună când nivelul de radioactivitate poate fi periculos. Da, de căldură, de frig, de zgomot, de vânt, furtună, fiare sălbatice ne putem apăra - simţim, vedem, avem senzori care ne comunică pericolul! Pentru radioactivitate, nu!

Sigur, rezistenţa la radiaţii este foarte diferită. De exemplu din cei doi care au intrat în camera reactorului de la Cernobâl, unul a decedat după câteva ore, din cauza radiaţiilor, celălat mai trăieşte şi astăzi, este vai de capul lui, dar este viu. De aceea nu mor toţi cei care fumează, nu fac toţi cancer la plămâni! Dar oricum, în lume mor anual 30 milioane de fumători, de cancer la plămâni. Cam mult, de două ori populaţia prezentă în România!

Aşa că eu, dacă aş fuma şi nu m-aş putea lăsa, aş vorbi cu o rudă de la ţară să pună câteva straturi de tutun. Fără îngrăşăminte, fără pesticide, pur naturale! Sigur, frunzele nu or să fie grozave, gustul nu o să fie formidabil, la început, dar o să vă obişnuiţi. Şi o să fiţi sănătoşi, iar şocul de nicotina este garantat, natural!

În parcul IOR, unde o plimbam, acum câțiva ani, pe căţeluşa Miki, ca să nu se îngraşe prea tare, (tot s-a îngrășat) era un medic, doctor în medicină şi biologie, cu un mic buldog francez, o minunăţie de câine (sigur, tot Miki este mai frumoasă!). Scotea dintr-o pungă de piele tutun de la ţară, îngrijit de el şi de rude, natural şi îşi răsucea o ţigară din foiţă neutră. Pufăia cu plăcere şi era sigur că a eliminat chimicalele, aditivii, parfumurile şi alte elemente radioactive sau nu, dar cu siguranţă toxice, din viaţa lui! Iar fumul ţigărilor lui, pe care îl miroseam şi eu, nu este rău deloc, ba chiar plăcut!

Reinventaţi plantaţiile de tutun particulare, agricultura noastră tradiţională, nu fiţi proşti, că plătiţi prea mult, ca să fiţi ucişi de străini în chinuri!

Dar, iată ce am mai găsit în curierul de Bruxelles:

Parlamentul European nu poate accepta ultimele propuneri ale președinției române la Consiliului U.E privind reforma drepturilor de autor, considerând că sunt puternic influențate de acordul franco-german încheiat recent, a declarat eurodeputatul german Axel Voss. Ceea ce Franța și Germania au convenit este o soluție de siguranță pentru platformele mici, dar nu putem accepta propunerea în totalitate, a declarat Axel Voss la o conferință a Parlamentului European. Parisul și Berlinul conveniseră, în cursul weekendului, să nu existe nicio excepție pentru IMM-uri, ci mai degrabă, una mai extinsă. Ideea era ca atunci când nu se semnează un acord de licență, companiile mai mici, cu o cifră de afaceri mai mică de 10 milioane de euro, cu mai puțin de 5 milioane de vizitatori unici pe lună și cu o existență sub 3 ani, să nu fie obligate să șteargă conținuturile ilegale. Parlamentul European este de acord că platformele mai mici și companiile mari trebuie tratate diferit, însă formularea președinției române trebuie schimbată, a spus Voss. Următorul trilog va avea loc pe 12 februarie, adică astăzi.

Dar, vă rog să mă scuzați, trebuie să intru pe Skype cu un vechi prieten, un slovac, Jozef (Jozy) Moravčík, ne știm din tinerețe, băteam aceleași meridiane, a fost șeful diplomației pentru o jumătate de an, apoi primar în Bratislava. El a facut politica, eu m-am ferit ca de dracul, Domne iarta-mă! Este mai mare ca mine cu câțiva ani, dar este încă verde, foarte activ, face sport și știe o mulțime de bancuri. Așa o să aflu și eu ce se mai întâmplă cu slavii de vest, cu cehii și slovacii, că în presă… știți domniile voastre, presa isterică, anarhistă și antinațională de stânga, vorba lui Rupert Murdoch!

Dacă aflu ceva interesant, nici Dalai Lama nu mă poate opri să vă povestesc domniilor voastre, mâine, doar este, în definitiv, o altă zi!

☼ ♂ ♀

BERBEC Ai o idee, un proiect important, sau la care ţii foarte mult şi eşti nerăbdător să-l vezi realizat. Stăpâneşte-ţi grabă, pentru că după cum ştii, strică treaba! Ai nevoie şi de ajutor! Energia zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este bună, atenţie la cap, la durerile de cap. Însa… iar Berbecii din nordul ţării să fie atenţi la zăpadă, ceaţă şi la umezeală, ceva de natura elementului apă. Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Pe total, ziua de astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei... activităţi susţinute. Nu este o perioada foarte favorabila calătoriilor sau schimbărilor majore. Este un timp de reîncărcare a bateriilor, in care confortul şi un mod de viaţă mai liniştit, mai calm, iti face bine şi te face sa priveşti viitorul cu speranţă.

TAUR Aspecte favorabile, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie din familie te îngrijorează, dar astăzi poţi lucra la rezolvarea ei. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii sau Capricornii. Este o perioadă favorabilă celor care caută un loc de muncă sau doresc o situaţie profesională mai bună. Perioada iţi este favorabilă, în general. Ziua de astăzi face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.

GEMENI Astăzi nu lua împrumuturi de la bănci, nu semna hârtii, contracte, care atrag răspunderea ta juridică. Amână toate întâlnirile importante sau deciziile privind achiziţii, cheltuieli mari. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiuni mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor gen „trec eu pe la tine”. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

Tudor Chirila, reactie HALUCINANTA! Ce a putut sa spuna despre cazul Codrutei Kovesi a DEPASIT orice imaginatie

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
23:33 Lazăr RĂSPUNDE acuzațiilor. INTERVENȚIE de ULTIMA ORĂ a procurorului general. ACUZAȚIILE „sunt neavenite și urmăresc destabilizarea Ministerului” 23:30 BREAKING NEWS! SEBASTIAN GHIȚĂ: ESTE INIMAGINABIL ce lucru o FACE SĂ MINTĂ 23:25 Kovesi ÎL TRAGE ÎN GROAPĂ pe Augustin Lazăr. Există un mic detaliu care îl poate distruge pe Procurorul General. News alert în Justiţie 23:20 UPDATE. AMENINŢARE CU BOMBĂ la România TV! Geniştii în alertă! Ion Cristoiu se află în clădirea televiziunii. Breaking news în media 23:11 DEZASTRU pentru Kovesi. ACUZAȚIILE oficiale ale SIIJ. Fosta șefă a DNA ar fi luat sute de mii de lei 22:43 Un MARTOR-CHEIE a făcut DECLARAȚII explozive. Noi informații despre Kovesi și ZBORUL în Jakarta 20:50 UPDATE. A fost RESPINSĂ CEREREA LAUREI KOVESI! ADINA FLOREA, în continuare procurorul de caz 17:30 OPERAŢIUNEA STRICT SECRET, Kovesi şi dosarul în care e suspectă. Fostul şef al Poliţiei Române lansează MAREA BOMBĂ: „Totul s-a organizat la nivel de minister” Breaking news 13:43 Avocatul Piperea, despre CITAREA Kovesi: „E un concurs de infracțiuni care ar putea determina o pedeapsă chiar de 10 ani. Este un cumul de acuzații grave." 12:27 News ALERT! PONTA, la ieșirea din sediul PARCHETULUI GENERAL. PROCURORII nu i-au ARĂTAT ce CONȚINE DOSARUL 12:24 Dan Andronic, despre AUDIEREA lui KOVESI: „Nu are cum să evite cerea PARCHETULUI”. News alert 09:04 Pleșoianu solicită expulzarea ambasadorului Hans Klemm: „Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației" 08:29 Lovitură PUTERNICĂ dată Regimului Dragnea din partea Germaniei. România va pierde ENORM dacă Kovesi va fi arestată. 06:10 „Operațiunea Sebastian Ghiță îl denunță pe Florian Coldea” a fost un succes. Va fi și „Operațiunea Sebastian Ghiță o denunță pe Codruța Kovesi”? România lui Cristoiu 23:24 BREAKING NEWS în CREIERII NOPȚII! BLONDA lui Iohannis îi întoarce spatele: „Nu mă interesează Kovesi și nici referendumul!” 22:57 BĂTĂLIA TITANILOR: Kovesi și Ponta FAȚĂ ÎN FAȚĂ! Via lui Ghiță o va TORPILA pe Kovesi 21:17 Ghiță și MOMENTUL ADEVĂRULUI despre Kovesi: „Ea a încercat să îmi închidă gura pentru că știam ce a făcut în tinerețe” 20:35 Ponta aruncă bomba: TRECUTUL Laurei Kovesi ESTE ALTUL DECÂT CEL ŞTIUT. Ce s-a întâmplat, de fapt, la vizita din vie? Breaking news 20:34 KOVESI și IOHANNIS. Stăpânii lor vor să transforme România într-un STAT POLIȚIENESC. Acuzații GRAVE 18:21 Ion Cristoiu devoalează anomalia din comportamentul Laurei Codruţa Kovesi: „Pentru prima dată, ea pune mâna pe telefon”