SCANDAL MONDIAL. Camuflaj pervers pentru rețelele de PROSTITUȚIE și PEDOFILIE. Numai o minte diabolică putea gândi această schemă

Forsyth a spus că demisia lui are ca scop menținerea intactă a imaginii UNICEF, care ar putea fi afectată de trecutul său. Totuși, fostul șef al „Salvați Copiii”, filiala Marea Britanie, a explicat că decizia sa nu vine ca urmare a acțiunilor sale, ci din cauza încercărilor venite din exterior de a păta integritatea organizațiilor caritabile, scrie Guardian.

 

În această săptămână a ieșit la iveală faptul că Forsyth fusese acuzat de comportament nepotrivit. Bărbatul a trimis mesaje indecente angajatelor și a comentat modul în care acestea arată în repetate rânduri între anii 2011 și 2015, cât timp era șeful „Salvați Copiii”.

 

După ce acuzațiile au ieșit la iveală, la acea vreme, fostul consilier special din partidul Laburist din marea Britanie și-a cerut scuze fără nicio rezervă față de femeile respective și a considerat că problema a fost rezolvată.

Un reprezentant al UNICEF a declarat că organizația nu avea cunoștință de faptele comise de bărbat atunci când l-au angajat pe acesta, în 2016.