Evenimentul Zilei > International > Harry și Meghan, vedete de Hollywood? Actrița de B-movies și prințul se vor producători
Harry și Meghan, vedete de Hollywood? Actrița de B-movies și prințul se vor producători

Harry și Meghan, vedete de Hollywood? Actrița de B-movies și prințul se vor producători

Prințul Harry și Meghan Markle ar avea un „proiect top-secret” de televiziune.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să găsească o echipă pentru a pune la punct un proiect de televiziune, în care să fie producători.

Presa străină anunță că cei doi încearcă încă din iunie să-și vândă ideea. Astfel, cuplul s-ar fi întâlnit cu numeroși moguli media, printre care și NBC Universal. Foarte puține detalii ale proiectului sunt cunoscute, dar se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar urma să fie producătorii unui serial TV.

Zvonurile despre Harry și Meghan, potrivit cărora cei doi își doresc să „ocupe” Hollywoodul, au apărut în momentul în care cuplul a anunțat că renunță la titlul regal și că vrea să se mute în Statele Unite ale Americii.

Primul loc de muncă în showbiz al lui Meghan a fost ca narator al seriei Disney Plus Elephants, apărută în aprilie.

Toții banii încasați de Meghan Markle au ajuns la fundația de caritate Elephants Without Borders – o organizație dedicată conservării vieții sălbatice și protejării animalelor împotriva braconajului.

La scurt timp după „Megxit”, Harry a luat-o pe urmele soției sale și a apărut într-un documentar Netflix despre jocurile paralimpice, numit Rising Phoenix. Filmul va fi difuzat pe 26 august.

Anul trecut, Harry a anunțat că a făcut un parteneriat cu Oprah Winfrey, car ar urma să fie difuzat pe Apple TV.

Până acum, nu este clar dacă noul proiect va fi realizat în colaborare cu Disney, Netflix sau Apple TV.

La începutul anului, Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul de membrii seniori ai Familiei Regale Britanice.

Britanicii şi familia regală, în frunte cu Regina Elisabeta a II-a, au fost șocați de hotărârea Ducelui şi Ducesei de Sussex.

După ce au stat puțin timp în Canada, cei doi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, alături de fiul lor, Archie.

Găzduiţi în primă instanță de mogulul media Tyler Perry, în megaconacul din luxosul cartier Beverly Hills (Los Angeles), cei doi au fost hărţuiţi constant de paparazzi.

Din acest motiv, cei doi au decis să-și cumpere propriul lor conac în Santa Barbara, care să le ofere mai multă intimitate şi să-i ţină cât mai departe de presă tabloidă.