Harry și Meghan, o povară pentru Familia Regală: Răscolesc monarhia

Harry și Meghan, o povară pentru Familia Regală: Răscolesc monarhia Sursa foto: Arhiva EVZ

Pentru a-i mulțumi pe fanii familiei regale, aceasta a fost rugată să elimine de pe pagina sa oficială orice referire la prințul Harry și Meghan Markle.

Declarația din 2016 a lui Harry despre faptul că a tratat-o prost pe Meghan a fost scoasă de pe pagina ducelui și ducesei de Sussex de pe site în urmă cu câteva săptămâni, printre alte schimbări semnificative făcute de la demisia lor.

Abia recent, „fanii regali cu ochi de vultur” au observat schimbarea, deși se pare că declarația a fost scoasă de pe site în decembrie 2023. Mișcarea este însă insuficientă pentru a-i liniști pe observatorii regali, potrivit expertului Kinsey Schofield.

Familia Regală, răscolită de Harry și Meghan

Într-un interviu acordat Daily Express, doamna Schofield, creatoare a publicațiilor To Di For Daily și Kinsey Schofield Unfiltered, a declarat: „Oamenii care îi susțin pe membrii familiei regale care muncesc vor cu adevărat ca Harry și Meghan să fie scoși de pe site”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ei cred că familia regală susține cauza distructivă a lui Harry și Meghan, despre care unii ar spune că răscolește monarhia, oferindu-le o platformă sau o credibilitate care vine din legătura lor.”

Deoarece soții Sussex sunt văzuți ca o „responsabilitate”, doamna Schofield susține că opinia predominantă este că Familia Regală ar trebui să se „distanțeze” de ei și „să-i elimine complet de pe site-ul lor”.

Ea a declarat că prințul William a consimțit pentru prima dată să publice comunicatul de presă în 2016, deoarece a înțeles îngrijorarea lui Harry cu privire la faptul că jumătatea sa semnificativă este maltratată și a avut dorința de a-și sprijini fratele mai mic.

Cu toate acestea, după ce Harry și Meghan au părăsit instituția, relația dintre cei doi frați s-a rupt.

Harry și Meghan sunt văzuți ca „o povară pentru viitorul monarhiei” de către cei care susțin familia regală, potrivit doamnei Schofield, citată de express.co.uk.

Deși a recunoscut că declarația a fost probabil scoasă ca parte a încercării Palatului de a curăța site-ul, ea a fost de acord. Moartea reginei Elisabeta a II-a și retragerea forțată a prințului Andrew din funcțiile publice sunt doar două dintre evenimentele majore care au avut loc în Familia Regală în ultimii ani.

În concluzia sa, doamna Schofield a spus că eliminarea „a fost doar o evoluție naturală a site-ului”.