Prințul William s-a dezis total de fratele său, Harry: L-a dezmoștenit

Prințul William s-a dezis total de fratele său, Harry: L-a dezmoștenit Prințul William și Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul William nu mai acordă nicio importanță cuplului format din Harry și Meghan Markle și s-a dezis complet de fratele său, susțin experții regali.

După ce Ducele de Sussex, împreună cu soția sa Meghan Markle, au petrecut trei zile în Nigeria, în weekendul trecut, pentru a promova sănătatea mintală a soldaților și pentru a încuraja tinerii, au apărut și primele speculații.

Prințul William s-a dezis complet de fratele său mai mic

Numeroși observatori au considerat că turneul neoficial al lui Harry și Meghan în Africa a fost un succes, cu rapoarte care indică un anumit disconfort în rândul membrilor familiei regale, în special a Prințului William.

Cu toate acestea, comentatoarea regală Jennie Bond a negat toate aceste afirmații, precizând că prințul Harry e ultima dintre grijile pe care le are acum William.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cred că, în ceea ce-l privește pe William, Harry nu există cu adevărat. William are suficientă presiune pe inimă și pe minte, cu soția sa și tratamentul său continuu împotriva cancerului, și cu tatăl său, slujba sa și copiii săi, încât nu cred că are vreo capacitate să se îngrijoreze de fratele său. Cred că Prințul William l-a dezmoștenit pe Harry”, a spus aceasta, potrivit Express.

Prințul William

Prințul William. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle, vizită neoficială în Nigeria

Săptămâna trecută, Ducele și Ducesa de Sussex au început ceea ce a fost oficial numit o vizită privată de trei zile în Nigeria, însă s-a desfășurat cu tot fastul și atenția tipic rezervată tururilor regale.

După sosirea în capitala nigeriană Abuja, Prințul Harry și Meghan Markle au fost întâmpinați cu un covor roșu și dansatori culturali, marcând începutul unui summit de mai multe zile despre sănătatea mentală la Lightway Academy.

Aici, au anunțat o colaborare între Fundația lor Archewell și Fundația GEANCO pentru a furniza elevilor materiale școlare și produse menstruale.

Harry și Meghan

Harry și Meghan. Sursa foto: Daily Mail

Invitația în Nigeria a fost făcută de către Christopher Musa, oficialul militar cu cel mai înalt rang din țară. După întâlnirea cu acesta la Cartierul General al Apărării Nigeriene, Meghan a semnat un registru de oaspeți, exprimându-și mulțumirile pentru „primirea acasă”.

Chiar dacă vizita făcută de Prințul Harry și Meghan Markle a fost privată, itinerariul cuplului părea să urmeze modelul tururilor oficiale anterioare pe care le-au făcut înainte de a se retrage din funcția de membri seniori ai familiei regale în 2020.