Chiar dacă a renunţat la statutul de membru senior al Familiei Regale, Harry preferă să se abţină de la orice comentarii despre politică.

Nu la fel se întâmplă şi în cazul soţiei sale, care recent a participat la o luare de cuvânt în cadrul unui eveniment organizat de prietena ei Michelle Obama.

„Dacă nu facem parte din soluție, suntem parte a problemei. Când mă gândesc la vot și de ce acest lucru este atât de important pentru noi, aș formula astfel.

Votăm pentru a-i onora pe cei care au venit înaintea noastră și pentru a-i proteja pe cei care vor veni după noi, pentru că despre asta este comunitatea și în mod special despre asta sunt aceste alegeri.


Secret de top vândut tabloidelor! Prinţul Harry și Meghan Markle şochează Familia Regală

S-a aflat bomba bombelor despre Prinţul Harry şi Meghan Markle! Va fi devastator


Suntem la doar 75 de zile de ziua alegerilor și mai avem atât de puţin, dar totuși, trebuie să se facă multă muncă în această perioadă, deoarece știm cu toții ce este în joc anul acesta.

Eu o știu şi cred că toți o știţi. Și dacă sunteți aici la acest eveniment plăcut alături de noi, atunci sunteți la fel de mobilizați și dornici pentru a vedea schimbarea de care toți avem nevoie și pe care o merităm”, a spus Meghan recent.

Declaraţiile ei reprezintă un mesaj de mobilizare la vot adresat mai ales femeilor americane şi afro-americane.

Chiar dacă nu a pronunţat nume, Meghan îl susţine pe Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale ce vor fi organizate în luna noiembrie.


Prinţul Harry şi Meghan Markle au lovit din nou! Familia Regală a şi aflat schema

Harry, atenţie! Cine e Meghan Markle? Actriţă, da, dar mai e ceva… Ceva murdar


Richard Fitzwilliams, un comentator specializat pe Familia Regală, a remarcat că acest subiect este văzut diferit de Prinţul Harry, care preferă neutralitatea.

Fitzwilliams indică faptul că Ducele de Sussex va „evita politica” după ce Meghan Markle a vorbit despre alegerile prezidenţiale din SUA.

Din cauza discursului politic, Meghan Markle a devenit ţinta unei campanii dure în Marea Britanie, unde de doreşte deposedarea de orice titlu regal.

Conform aranjamentului cu Regina Elisabeta a II-a, Harry rămânea prinţ, iar cuplul îşi păstra titlul de duci de Sussex când au decis să iasă din Familia Regală.


În halul ăsta? Cum a ajuns Meghan Markle să-l domine pe Harry e incredibil! Dovezi

Cel mai ruşinos secret ascuns de Harry şi Meghan Markle? Tabloidele nu i-au iertat


Comentatorul regal citat a analizat această situaţie într-un interviu pentru express.co.uk: „Cazul lui Meghan este unic.

Ea ar fi, în mod evident, superbă ca activistă politică care face campanie pe probleme precum egalitateaa de gen și diversitatea.

(…) Aranjamentul pe care Regina l-a intermediat la Sandringham va fi revizuit până la sfârșitul lunii martie a anului viitor.

Solicitările ca Meghan să-și piardă titlul regal din cauza a ceea ce este perceput drept comentariu politic sunt departe de ţinta dorită.”

Totuşi, faptul că Prinţul Harry nu a putut s-o determine pe Meghan Markle să nu se implice în activităţi ce au legătura cu politica poate fi semnul unei rupturi.

Dacă ea există şi cât de mare este, doar timpul o va demonstra, dar este cunoscut că Familia Regală Britanică a evitat pe cât posibil asocierea cu un partid sau altul, cu un politician sau altul de-a lungul timpului.


Cine e Prinţul Harry pe Instagram? Cont secret descoperit de Meghan Markle! Bombă

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ajuns la reduceri! Este cel mai puternic şoc pentru ei


sursa: Daily Star