Muncitorii au fost văzuți că ridicau panouri sâmbătă în timp ce traseele de drumeție se redeschideau în Los Angeles
Cuplul și bebelușul Archie s-au mutat în casa Beverly Ridge din Tyler Perry, California, înainte ca granițele să fie închise.

Dar, deoarece măsurile de blocare sunt mai relaxate, familia intensifică eforturile de confidențialitate în zona de înaltă securitate.

Prințul Harry și Meghan Markle au ridicat panouri în jurul conacului din zona Beverly Hills, unde locuiesc, după ce s-a descoperit că oamenii au putut vedea înăuntrul proprietății.

Zona din jurul Beverly Ridge Estates dispune de un deal abrupt care duce la marginea proprietății și oferă trecătorilor un punct de vedere avantajos.

Dar, deoarece proprietatea este situată la aproximativ 800 de metri altitudine, familia poate vedea, de asemenea, ce se întâmplă în apropiere.

În apropierea domeniului unde locuiește acum prințul Harry este proprietatea lui Sylvester Stallone, cu o piscină în aer liber, conacul în stil francez al lui Rod Stewart, cu teren de fotbal și turela circulară a lui Mark Wahlberg.

Familia ar putea dori să iasă în aer liber pentru a se bucura de zona minunată și nu dorește să fie văzută de trecătorii curioși.

Ducele și ducesa lucrează în prezent la un serial documentar cu Oprah.

O sursă a declarat că „Meghan și Harry au fost extrem de precauți să-și țină proprietatea din LA departe de trecători.

Este de la sine înțeles că locația este uimitoare, una dintre cele mai frumoase și de dorit zone din LA.
Nu există foarte multe oferte de închiriere din cauza numărului limitat de proprietăți.
În această zonă, leasingul începe de la aproximativ 20.000 de dolari și poate ajunge până la 40.000 de dolari pe lună, potrivit dailymail.co.uk