„Găsirea libertății: Harry și Meghan – Realizarea unei familii regale moderne”, autorul ar fi primit sprijin din partea cuplului „ex-regal”.

În descrierea cărții se precizează că „autorul dorește să prezinte portret cinstit, precis și dezarmant al prințului Harry, în vârstă de 35 de ani, și a lui Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, și va prezenta într-o notă pozitivă decizia lor de a renunța la îndatoririle regale”.

Familia regală nu este de acord cu această carte și cu povestea. „A fost o telenovelă. Toată lumea știe povestea care va fi prezentată” a spus o sursă apropiată familiei regale.

Cartea de 320 de pagini a fost scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Catherine Durand. Cei doi au primit aprobarea și sprijinul lui Harry și Meghan. Un purtător de cuvânt al familiei regale a declarat că autorii au vorbit cu multe persoane apropiate de celebrul cuplu, dară fără a fi nevoie de o aprobare în prealabil.

„Nu a existat nicio organizare din partea noastră cu privire la cine au vorbit. Nu este o carte care a primit aprobare oficială”, a mai spus acesta, potrivit TheSun.