Ducele de Sussex și familia Middleton participă la nunta lui Lady Gabriella de Windsor, fiica prințului Michael de Kent, unul dintre verișorii reșinei Elisabeta a II-a. Lady Gabriella se va casători cu Thomas Kingston, fostul iubit al Pippei Middleton.

Tânăra în vârstă de 37 de ani este, în acest moment, a 52-a în linia de succesiune la tron.

Prințul Harry și-a făcut apariția la această nuntă însoțit de actrița Sophie Winkleman, care este căsătorită cu fratele lui Lady Gabriella, Lordul Frederick.

Fratele ducesei Kate, James Middleton, a venit la nuntă însoțit de iubita lui, franțuzoica Alizee Thevenet.

Oaspeții au fost transportați în autobuze vintage până la Capela St. Gorge, locul unde urmează să se desfășoare cununia religioasă.

Pentru nunta regală, atât familia Middleton, cât și familia regală au purtat unele dintre cele mai frumoase și elegante ținute. În scurt timp, regina Elisabeta a II-a urmează să își facă apariția la ceremonie și să sărbătorească fericitul eveniment alături de ceilalți membrii ai familiei regale.

În decurs de un an, la Capela St. George au avut loc trei nunți regale. Nunta prințului Harry și a ducesei Meghan, nunta prințesei Eugenie și nunta lui Lady Gabriella.