Evenimentul Zilei > Politica > HAOS și TRĂDARE la nivel înalt în PSD. Dragnea primește o LOVITURĂ FATALĂ de unde nu s-ar fi așteptat NICIODATĂ
HAOS și TRĂDARE la nivel înalt în PSD. Dragnea primește o LOVITURĂ FATALĂ de unde nu s-ar fi așteptat NICIODATĂ

HAOS și TRĂDARE la nivel înalt în PSD. Dragnea primește o LOVITURĂ FATALĂ de unde nu s-ar fi așteptat NICIODATĂ

O nouă lovitură pentru Liviu Dragnea, șeful PSD, din partea unei filiale importante a partidului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de reacție.

Primul preşedinte de Consiliu Judeţean din ţară care şi-a exprimat poziţia faţă de scrisoarea transmisă conducerii PSD, este cel din Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, care a declarat, pentru AGERPRES, că susţine cele afirmate în scrisoare şi este alături de deputatul PSD, Ion Mocioalcă.

„În această după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al PSD Caraş-Severin, convocat de preşedintele filialei judeţene, deputatul Ion Mocioalcă. Tema o constituie scrisoarea înaintată conducerii PSD de către vicepreşedinţi ai partidului şi de către preşedinţi de organizaţii judeţene. În şedinţa din această după-amiază, preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, va supune discuţiei această scrisoare, pentru că pe parcursul zilei de vineri va fi un Comitet Executiv Naţional, unde se va participa cu un punct de vedere unitar. Eu, personal, voi semna această scrisoare, pentru că am fost şi sunt alături de preşedintele Ion Mocioalcă. Ştiu ce conţine scrisoarea şi o voi semna”, a declarat joi, preşedintele CJ Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Caraş-Severin va începe la ora 13,00.