Evenimentul Zilei > Actualitate > HAOS pe Autostrada Soarelui din cauza POLEIULUI: Opt persoane rănite în trei accidente
HAOS pe Autostrada Soarelui din cauza POLEIULUI: Opt persoane rănite în trei accidente

HAOS pe Autostrada Soarelui din cauza POLEIULUI: Opt persoane rănite în trei accidente

Opt persoane au fost rănite în trei accidente produse, sâmbătă seară, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa. Șase victime au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital, iar alți doi răniţi fiind transportați cu două autospeciale SMURD.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic au declarat, pentru Mediafax, că în ultimele ore au avut loc mai multe accidente pe autostrada A2, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Pe autostrada A2, carosabilul este umed şi, pe unele porţiuni de drum s-a format polei. De asemenea, începând de la ora 17.30, pe autostrada A2 ninge viscolit între kilometrii 12 şi 105.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, plutonier adjutant Ovidiu Tătăranu, trei accidente s-au produs, sâmbătă seară, în decurs de o jumătate de oră, pe autostrada A2, în judeţul Călăraşi, opt persoane fiind rănite.

Primul accident a avut loc la kilometrul 63 al autostrăzii, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, unde o maşină s-a răsturnat, cel mai probabil după ce a derapat pe carosabilul umed. O femeie şi un bărbat au fost răniţi, fiind preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spital.

Câteva minute mai târziu, un alt accident, în care au fost implicate două maşini, s-a produs pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 82 al autostrăzii. Patru persoane au fost preluate de o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Călăraşi şi duse la spital, acestea având contuzii şi zgârieturi.

Al treilea accident rutier s-a produs între kilometrii 95 şi 96, unde două autovehicule s-au ciocnit, pe sensul de mers spre Constanţa, două persoane fiind rănite. La ora transmiterii acestei ştiri, două autospeciale SMURD, una de la Lehliu şi cealaltă de la Dragalina, intervin pentru a acorda primul ajutor răniţilor.

Conform martorilor, cele trei accidente s-au produs în condiţiile în care carosabilul este umed.

Şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti ninge viscolit, iar între kilometrii 11 şi 36, stratul de zăpadă măsoară unu-doi centimetri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: