Evenimentul Zilei > Actualitate > HAOS LA METROU. Călătorii dintr-o garnitură au fost EVACUAȚI, iar totul A LUAT-O RAZNA
HAOS LA METROU. Călătorii dintr-o garnitură au fost EVACUAȚI, iar totul A LUAT-O RAZNA

HAOS LA METROU. Călătorii dintr-o garnitură au fost EVACUAȚI, iar totul A LUAT-O RAZNA

În prima zi în care elevii vor începe școlile, totul a luat-o razna în București. Traficul de la suprafață este sufocat de miile de mașini. Dar nici în subteran, lucrurile nu stau mai bine. Metrorex a avut parte de probleme mari, călătorii dintr-o garnitură fiind evacuați.

Călători evacuați, întârzieri mari și nervi întinși la maxim. Cam așa a început prima zi școlară, în Capitală. Totul, din cauza unui metrou care s-a defectat în zona stației Politehnică.

Potrivit b1 tv, toți călătorii au fost evacuați din garnitura defectă.

Ba mai mult, toate celelalte magistrale au avut întârzieri de zeci de minute. Spre exemplu, pe magistrala Pantelimon- Dristor 2, metrourile au staționat aproape în fiecare stație, câteva minute. Din această cauză, călătorii au devenit recalcitranți sau nervoși pe parcursul traseului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.