Evenimentul Zilei > Vremea > Haos în Aeroportul Internațional din Cluj
Haos în Aeroportul Internațional din Cluj

Haos în Aeroportul Internațional din Cluj

Din cauza ceții dense, sute de oameni stau în aeroport și așteaptă, după ce mai multe curse au fost fie anulate, fie redirecționate pe Aeroportul din Sibiu

În ultimele zile, ceața densă care pare că a pus stăpânire pe partea de este și centru a țării, a reuțit să provoace un adevărat  haos pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj. În aeroport sunt zeci de oameni care așteaptă de ore bune să plece, dar deocamdată nici un avion nu se poate desprinde sau nu poate ateriza la Cluj.

Potrivit informațiilor de la Aeroportul Cluj-Napoca, preluate de  ziarulunirea.ro, au fost anulate două curse către Valencia și Liverpool, sâmbătă seara. Cele două avioane urmau să plece de la Cluj la orele 18.30, respectiv 19.35.

O cursă care urma să plece la București a fost redirecţionată pe Aeroportul Sibiu, în timp ce cea către Doncaster Sheffield este întârziată.

În ce privește sosirile, două curse internaționale – de la Malmo și Eindhoven – și una internă – de la București – au fost redirecţionate pe Aeroportul Sibiu.

Sunt oameni care așteaptă de ore bune în terminalul de plecări. În Someșeni, unde este poziționat aeroportul, e în continuare vreme nefavorabilă. Meteorologii au emis sâmbătă dimineața o atenționare cod galben de ceață pentru Cluj, care a fost extinsă până la ora 23.00.

Duminică este de așteptat ca situația să fie cel puțin similară ținând cont de prognozele meteo.

La ora 06. 30, cursele de Munchen, Berlin,. Birmingham, Luton aveau întârzieri la îmbarcare.

Vom reveni cu amănunte.