Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce i s-a ÎNTÂMPLAT lui Hanibal Dumitrașcu după MOARTE. Familia este în STARE de ȘOC. Nimeni NU a crezut că e POSIBIL
Ce i s-a ÎNTÂMPLAT lui Hanibal Dumitrașcu după MOARTE. Familia este în STARE de ȘOC. Nimeni NU a crezut că e POSIBIL

Ce i s-a ÎNTÂMPLAT lui Hanibal Dumitrașcu după MOARTE. Familia este în STARE de ȘOC. Nimeni NU a crezut că e POSIBIL

Hanibal Dumitrașcu a fost dat în judecată, din cauza unui credit pe care îl făcuse în 2013, la 18 zile după ce a părăsit această lume.

Concret, Judecătoria Sectorului 1, Hanibal Dumitrașcu a fost dat în judecată la 18 zile după ce a murit. Pe 7 iunie 2018, banca la care psihologul a făcut un credit de nevoi personale, în 2013, în valoare de 15.000 de lei (3.300 de euro), a cerut executarea silită a acestuia, chiar dacă psihologul era decedat, scrie Wowbiz.ro. 

Pe 14 iunie, judecatorii au respins cererea de executare silita formulata de catre banca. „Respinge cererea de încuviinţare a executării silite ca neîntemeiată. Cu drept de apel exclusiv pentru creditoare, în termen de 15 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 14.06.2018.”, se arata in hotararea judecatorilor.