Drama unei tinere cu handicap. Violatăși ucisă cu un briceag de un cioban recidivist

Drama unei tinere cu handicap. Violatăși ucisă cu un briceag de un cioban recidivist

Amănunte șocante ies la iveală în cazul crimei care a îngrozit județul Prahova. Recidivistul Ionuț Marius Drăgoi, de 23 de ani, a profitat de naivitatea unei fete de 19 ani, bolnavă psihic, pe care a violat-o și a înjunghiat-o mortal cu un briceag. Oroarea a ieșit la iveală, duminică, atunci când trupul fetei a fost găsit abandonat și pe jumătate dezbrăcat, într-o pădure din comuna Râfov.

Criminaliștii au fost oripilați de cruzimea cu care a fost ucisă tânăra. Anchetatorii au descoperit pe trupul fetei urme de înjunghiere în zona gâtului dar și în zona pubiană. Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru EVZ, că Lăcrămioara Oana era din satul Buda și locuia împreună cu mama ei. Ambele figurează, în evidențele DGASPC și ale Primăriei Râfov, ca având grad de handicap, fiind cunoscute ca având probleme psihice. Pe lângă pensie, mama și fiica încercau să mai câștige câte un ban muncind cu ziua pe la oamenii din sat.

Enervat că nu a spălat vasele

Lăcrămioara, care suferea de retard și era încadrată în gradul IV de handicap, lucra cu ziua, la o stână, dintr-un sat vecin, Sicrita. Tot acolo lucra și recidivistul Drăgoi, un cioban fără școală și fără studii, eliberat din închisoare pe 2 februarie 2018, înainte de termen. Fata se ocupa de curățenie, spălatul vaselor, treburi gospodărești, în general.

Ne puteți urmări și pe Google News

 Vineri, Ionuț Marius Drăgoi s-ar fi enervat că fata nu a spălat bine vasele și a dus-o acasă, la mama ei. Apoi, s-a întors la stână a băut un litru de țuică și a plecat, cu o căruță, la niște cunoștințe, în Râfov. La întoarcere, a văzut-o pe fată în fața porții iar tânăra l-ar fi rugat să o ia înapoi la stână. El a urcat-o în căruță și, pe drum, a intrat în pădure. Cu forța, a batjocorit-o pe Lăcrămioara. Pentru că fata se împotrivea, el a scos un briceag și a înjunghiat-o, de mai multe ori, cu furie, atât în zona gâtului cât și în zona inghinală.

 

Eliberat condiționat

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit duminică, în jurul orei 11.00, de un localnic. În aceeași zi, polițiștii l-au prins pe Ionuț Marius Drăgoi care și-a recunoscut fapta și fost reținut de procurorii Tribunalului Prahova, pentru 24 de ore. Ieri, el a fost prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare pentru viol și omor. Ciobanul a mai fost arestat, pe 24 ianuarie 2017, pentru tâlhărie. Condamnat la 1,5 ani de închisoare, el a fost eliberat condiționat, în februarie 2018, dar nu a făcut obiectul recursului compensatoriu.