Evenimentul Zilei > Actualitate > Handbalistul Chike Onyejekwe, de la CSM București, a devenit cumnatul lui Radu Mazăre
Handbalistul Chike Onyejekwe, de la CSM București, a devenit cumnatul lui Radu Mazăre

Handbalistul Chike Onyejekwe, de la CSM București, a devenit cumnatul lui Radu Mazăre

În urma căsătoriei lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache, fostul primar al Constanței şi handbalistul Chike Onyejekwe au devenit rude. Sora miresei este căsătorită cu sportivul numit “Pantera neagră" și așa se explică prezența lui la cununia civilă de la Penitenciarul Rahova.

Handbalistul Chike Onyejekwe, de la CSM Bucureşti, fost component al HCM Constanţa, a fost unul dintre invitații la cununia civilă a lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache, de la Penitenciarul Rahova, sportivul fiind căsătorit cu sora miresei, potrivit ziuadeconstanta.ro. Chike este căsătorit, de anul trecut, cu Florentina, sora mai mare a soţiei lui Radu Mazăre, astfel că, după ce fostul primar al Constanţei şi Roxana au spus „Da!”, Mazăre şi handbalistul de 32 de ani, internaţional al României, au devenit cumnaţi.

 

Chike Onyejekwe şi soţia sa s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, pe litoral, pe când Chike juca la HCM Constanţa, iar anul trecut şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă, tot în oraşul de la malul mării. „Am rămas cu amintiri foarte frumoase de când am evoluat la HCM. Oraşul mi-a rămas în suflet şi mă simt legat de el, având în vedere şi că aici mi-am găsit jumătatea“, declara Chike pentru Ziua de Constanţa în 2018. „Mulţumim din tot sufletul tuturor celor care au fost alături de noi cu prezenţa, cu sufletul, cu gândul…A fost o seară minunată… Vă mulţumim!“, a postat pe Facebook Florentina, după nunta de anul trecut.

 

Handbalistul, care joacă extremă stânga, a ajuns la HCM în vara anului 2010 şi a cucerit cu echipa de pe litoral două campionate (în 2011 şi 2012) şi două Cupe ale României. Sora lui Chike, Nneka Onyejekwe, e şi ea sportivă de valoare, voleibalistă la Volei Alba Blaj (căpitanul echipei), campioană naţională (în România, Elveţia, Franţa şi Germania), căpitanul echipei României şi desemnată cea mai bună jucătoare din România pe 2017 şi 2018 în ancheta Federaţiei Române de Volei. În 2018, Nneka a evoluat cu Volei Alba Blaj în turneul Final Four al Ligii Campionilor, cucerind medalia de argint!

 

„Pantera neagră“, aşa cum i se mai spune lui Chike, graţie calităţilor sale sportive, s-a născut în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, din mamă româncă şi tată nigerian, iar handbalul l-a început la Cluj. În afară de HCM Constanţa şi de CSM Bucureşti (echipă la care poartă banderola de căpitan, iar în acest an şi-a prelungit cu doi ani contractul), a mai jucat la echipele din Ploieşti (cu care s-a clasat pe locul trei pe ţară), Iaşi, la Ştiinţa Municipal Bacău şi la HC Odorhei, cu care, în 2015, a cucerit Challenge Cup. Acelaşi trofeu european l-a obţinut, în acest an, şi cu CSM Bucureşti. (foto Pro Tv)