Evenimentul Zilei > Actualitate > Handbalist cu URECHEA TĂIATĂ într-o încăierare
Handbalist cu URECHEA TĂIATĂ într-o încăierare

Handbalist cu URECHEA TĂIATĂ într-o încăierare

Un handbalist din Reșița a fost la un pas să rămână fără ureche, după ce a încasat o sticlă-n cap, într-un scandal pe care el l-a declanșat. Tânărul de 24 de ani a întrecut măsura într-un bar din oraș, și s-a luat la bătaie cu administratorul localului.

Scandalul a izbucit într-un local de la parterul ”blocului fetelor”, un stabiliment cu notorietate în Reșița. Handbalistul Marius Grozăvescu a avut chef de petrecere, însă a băut prea mult, drept pentru care a fost invitat să părăsească locația. Nemulțumit, l-a agresat pe administratorul locului care, ca să se apre, a pus mâna pe o sticlă, și l-a lovit pe handbalist în cap. În urma loviturii, sticla s-a spart și i-a tăiat sportivului urechea. Practic, spune medicii care au reluat victima după ce agresorul a sunat la 112, sportivul putea să-și piardă urechea sau, mai grav, din cauza hemoragiei, putea să își piardă viața dacă nus e intervenea la timp. Handbalistul a fost dus la Spitalul Județean Reșița și  băgat direct în sala de operații.

Operația a durat 2 ore. Poliția Caraș Severin a deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală, și face cercetări pentur stabilirea cu precizie a desfășurării faptelor. (Sursa foto: Banat TV)