Evenimentul Zilei > Actualitate > HANDBAL. România A DEBUTAT cu o VICTROIE la Campionatul European din Franța. Selecționerul atrage atenția: „Mai avem multe lucruri de rezolvat”
HANDBAL. România A DEBUTAT cu o VICTROIE la Campionatul European din Franța. Selecționerul atrage atenția: „Mai avem multe lucruri de rezolvat”

HANDBAL. România A DEBUTAT cu o VICTROIE la Campionatul European din Franța. Selecționerul atrage atenția: „Mai avem multe lucruri de rezolvat”

Naționala feminină de handbal a României a câștigat, sâmbătă, scor 31-28, meciul disputat, împotriva Cehiei, la Campionatul European.

România a trecut de Cehia, scor 31-28, la pauză 17-11, la debutul în cadrul Campionatului European găzduit de Franța. „Tricolorele” au condus cu 6 goluri la pauză, dar la final, adversarele au reușit să mai reducă din diferență. Pentru prima reprezentativă au punctat: Laura Chiper (1), Aneta Udriştioiu (3), Melinda Geiger (1), Ana-Maria Dragut (2), Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Eliza Buceschi (9), Crina Pintea (5), Raluca Băcăoanu (1), Cristina Neagu (8) și Cristina Florică (1).

„Niciodată nu e ușor la debut. Fetele au făcut o treabă excelentă. Am jucat foarte bine în prima repriză. Știam că toate adversarele sunt puternice la un campionat european. Important este să îmbunătățim jocul. Mai avem multe lucruri de rezolvat. Trebuie să realizăm că am făcut o treaba fantastică în defensivă în prima parte, apoi s-a întâmplat ceva. Vom discuta despre asta la antrenamente. Trebuie neapărat să rezolvăm asta în viitor”, a spus selecționerul Ambros Martin, pentru TVR 1.

În partidele următoare, România va întâlni Germania, luni, de la ora 19.00, și Norvegia, pe 5 decembrie, de la ora 22.00

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: