Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, sfaturi pentru naționala României, în vederea meciului cu Germania
Simona Halep, sfaturi pentru naționala României, în vederea meciului cu Germania

Simona Halep, sfaturi pentru naționala României, în vederea meciului cu Germania

Naționala Under 21 a României va juca în această seară cu selecționata similară a Germaniei, în semifinalele Euro 2019. Pentru acest duel s-a mobilizat și Simona Halep, care le-a transmis un mesaj încurajator „tricolorilor” lui Mirel Rădoi.

Aflată în plim turneu la Eastbourne (Marea Britanie), unde ieri a debutat cu dreptul (6-2, 6-0, cu taiwaneza Su Wei Hseih), Simona Halep și-a arătat toată susținerea față de „tricolori” în vederea duelului cu Germania din acestă seară, din penultimul act al Campionatului European Under 21.

„Este o generaţie care vine puternic din urmă şi este cea mai bună echipă la ora aceasta din România, la fotbal. Îi felicit din suflet, le doresc baftă, să fie serioşi, să fie concentraţi pe ceea ce au de făcut şi să lupte pentru fiecare meci pe care îl joacă!”, a declarat Simona Halep, pentru DigiSport.

România U21 și Germania U21 se vor întâlni, astăzi, de la ora 19:00 (ora României/TVR 1 și TVR HD), în semifinalele Euro 2019, la Bologna. În cealaltă semifinală se întălnesc Spania şi Franţa.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: