Simona Halep încheie și acest sezon pe locul 1 în ierarhia mondială, iar de această dată, tenismena noastră a scris istorie. „Simo” a urcat pe locul 10 all-time în clasamentul săptămânilor petrecute pe locul 1 mondial.

Tristă, dar nu dezamăgită

Deja, românca se află pe prima treaptă a podiumului de 51 de săptămâni, reușind s-o egaleze pe bielorusa Viktoria Azarenka. Ieri, Halep a revenit în țară, din Singapore, acolo unde nu a mai reușit să evolueze la Turneul Campioanelor din cauza problemelor la spate.

Eleva lui Darren Cahill a făcut lumină și în cazul unei eventuale operații de hernie de disc.

„Nu! Este exclus! Nu știu, chiar nu vreau să mă gândesc. E bine că sunt acasă și dacă așa a fost să fie să mă accidentez la ultimul turneu, la ultimele trei, o să accept și nu o să dramatizez. Pot să spun că sunt tristă că nu am jucat, dar nu o iau ca pe o dezamăgire. Se întâmplă, toate jucătoarele au probleme. La acest nivel este normal oarecum să mai apară şi câte o accidentare. Încă am dureri, dar sunt normale. O să treacă, sper eu şi sunt foarte pozitivă”, a declarat Halep, pe Aeroportul „Henri Coandă”.

 

„Iau o vacanță cât mai lungă”

Pentru deținătoarea trofeului de la Roland Garros umrează o perioadă de refacere, completată de o vacanță. „M-am întors cu drag acasă și abia aștept să mă odihnesc, să am o vacanță frumoasă. A fost cel mai bun an. Urmează o vacanță și recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi la sala de forță, așa că nu o să se schimbe prea multe. Vacanța este foarte importantă și o să iau o vacanță mai lungă”, a mai spus constănțeanca.

 

Te-ar putea interesa și: