Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, pregătită să DEBUTEZE la Sankt Petersburg: „Suprafaţa îmi convine”. Cum și-a MOTIVAT ÎNFRÂNGEREA de la Australian Open
Halep, pregătită să DEBUTEZE la Sankt Petersburg: „Suprafaţa îmi convine”. Cum și-a MOTIVAT ÎNFRÂNGEREA de la Australian Open

Halep, pregătită să DEBUTEZE la Sankt Petersburg: „Suprafaţa îmi convine”. Cum și-a MOTIVAT ÎNFRÂNGEREA de la Australian Open

Simona Halep, locul 4 mondial, va debuta, mâine, pentru prima dată in carieră, la turneul de la Sank Petersburg (Rusia). Constănțeanca a ținut să facă și unele precizări în privința eliminării de la Melbourne.

Constănțeanca în vârstă de 25 de ani va participa, în premieră, la Sankt Petersburg, întrecere dotată cu premii în valoare totală de 700.000 de dolari. „Este un turneu mare. Este prima oară când sunt în Sankt Petersburg şi am apucat deja să vizitez oraşul. Totul arată bine, clădirile sunt incredibile. Arena este superbă. Sunt foarte fericită să fiu aici şi sper că voi avea un rezultat bun.

Afişul turneului este unul puternic. Sunt multe jucătoare care practică un joc foarte bun. Venus vine şi ea, după finala de la Australian Open. Va trebui să îmi păstrez concentrarea. Sunt sigură că Turneul Campioanelor s-ar putea disputa la Sankt Petersburg. Aş vrea să vin aici să evoluez la finalul anului. Vremea este bună, chiar dacă este frig. Ar fi o mutare bună pentru toată lumea”, a spus românca, într-un interviu acordat în Rusia.

Chiar și înaintea debutului în Rusia, Halep nu a trecut peste înfrângerea suferită în primul tur la Australian Open, rundă în care a fost învinsă de americanca Shelby Rogers, cu 3-6, 1-6.

„Am avut probleme cu genunchiul, de la Singapore. Acolo am avut cele mai mari dureri. Au urmat câteva săptămâni libere, în care m-am tratat. În perioada de pregătire m-am antrenat puternic şi nu am simţit durerea. Când am revenit la meciurile oficiale, a reapărut durerea şi nu am putut juca la nivelul meu cel mai bun.

A trebuit să iau o pauză după Australian Open. Acasă am avut parte de un tratament. Acum, mă simt bine. Am zece zile de antrenament în spate. Totul este bine. Sper să joc la nivelul cel mai bun. Suprafaţa este bună, îmi place”, a opinat Simona. 

Mai mult, Simona Halep va debuta la Sankt Petersburg împotriva învingătoarei dintre Monica Niculescu și Ana Konjuh.