Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, motivată pentru duelurile din Fed Cup
Halep, motivată pentru duelurile din Fed Cup

Halep, motivată pentru duelurile din Fed Cup

Reprezentativele României și Germaniei se vor întâlni în acest weekend (16-17 aprilie), la Cluj, pentru barajul de menținere în Grupa Mondială din Fed Cup.

Ieri, naționala „tricoloră” a susținut o conferință de presă, în care Simona Halep, locul 6 mondial, a afirmat că este determinată să câștige cele două meciuri din duelul cu Germania. „Sunt mult mai încrezătoare, sunt mai motivată să intru pe teren și să lupt. Sper să câștig ambele meciuri, să fie mai bine decât cu Cehia, va fi o partidă dificilă, vom face ceva bine”, a declarat prima „rachetă” a României. Pe lângă Halep, căpitanul nejucător al naționalei „tricolore”, Alina Tecșor, se va baza și pe Monica Niculescu (31 WTA), Irina Begu (35 WTA) şi Alexandra Dulgheru (97 WTA), iar Germania va fi reprezentată de Angelique Kerber (3 WTA), Andrea Petkovic (30 WTA), Annika Beck (41 WTA) şi Julia Goerges (59 WTA).

Confruntarea de la Cluj se va desfășura pe zgură, și se va juca după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, cu patru partide de simplu şi un eventual decisiv de dublu.