Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, Begu și Țig atacă „optimile” de la Madrid
Halep, Begu și Țig atacă „optimile” de la Madrid

Halep, Begu și Țig atacă „optimile” de la Madrid

Simona Halep (7 WTA) a trecut ca un taifun, ieri, peste Karin Knapp, jucătoare din Italia (75 WTA), în „șaisprezecimile” turneului de la Madrid.

 Românca a încheiat repede socotelile, scor 6-1, 6-1, și s-a calificat în „optimi”, acolo unde, astăzi, va evolua împotriva elvețiencei (15 WTA).

„Încep să mă simt din ce în ce mai relaxată pe zgură, lucrez tare la antrenamente. Era important să mă liniştesc, mai ales emoţional, după ce s-a întâmplat la Stuttgart, am avut un moment de blocaj acolo. Îmi doresc revanşa cu Bacsinszky, după ce am pierdut în faţa ei la Miami”, a spus Simona Halep.

Țig, revelația turneului

Tot astăzi, în aceeași fază a competiției, revelația Patricia Țig (134 WTA) se va afla față în față cu americanca Madison Keys, ocupanta locului al 25-lea în WTA. Românca se află deja la cea mai bună performanță a carierei, pe care o poate îmbunătăți, dacă va ajunge în „sferturile” competiției de la Madrid. A treia sportivă „tricoloră” care va ataca fazele superioare ale turneului va fi Irina Begu (34 WTA), cea care se va duela cu Christina Mchale (SUA, 59 WTA).

Aseară, după încheierea ediției, Sorana Cîrstea (127 WTA) a întâlnit-o în „șaisprezecimi” pe muntenegrean