Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep a dat răspunsul pe care îi aștepta TOATĂ LUMEA. Când se va retrage din activitate?
Halep a dat răspunsul pe care îi aștepta TOATĂ LUMEA. Când se va retrage din activitate?

Halep a dat răspunsul pe care îi aștepta TOATĂ LUMEA. Când se va retrage din activitate?

Simona Halep va juca astăzi, în runda a doua a turneului de tenis de la Miami, cu japoneza Naomi Osaka. Ora meciul a fost decalată din cauza ploii.

Întrebată de jurnaliștii americani dacă se gândește la retragerea din activitatea competițională, în contextul coborârii în clasamentul WTA, Simona a fost foarte precisă. 

"Văd că jucătoarele aflate la această vârstă (30 de ani – n.r.) joacă mult mai bine decât înainte. Aşa că am destul timp pentru performanţe, să câştig un turneu de Mare Şlem, nu? Încă de anul trecut, m-a relaxat gândul că mai am mulţi ani de carieră. La început, mă gândeam că mă retrag la 28 de ani, anul trecut am zis la 30 de ani. Acum, plănuiesc să mă retrag la 32 de ani", a spus Halep pentru site-ul WTA.

Simona Halep a coborât o poziţie, de la patru pe cinci, în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni. Halep ocupa locul patru din 10 octombrie 2016.