Evenimentul ZileiMondenPovestea pitonului uriaș care dormea cu stăpâna lui în pat și o măsura

Povestea pitonului uriaș care dormea cu stăpâna lui în pat și o măsura

Povestea pitonului uriaș care dormea cu stăpâna lui în pat și o măsura
Ca iubitori de animale, este ușor de înțeles de ce oamenii își lasă animalele de companie să doarmă cu ei în pat noaptea. Câinii și pisicile sunt niște parteneri grozavi. Să dormi cu un dihor sau cu un iepuraș nu este ieșit din comun. Dar, ce ziceți de un piton?

O femeie habar nu avea ce „surpriză” îi pregătea iubitul ei animal de companie. Când dormea ​​pe burtă, iubitul ei piton își întindea corpul de la cap până la degetele de la picioare. A fost un moment de legătură pe care l-a prețuit cu șarpele ei. Până când a observat că ceva nu era în regulă.

Pitonul refuza să mănânce

Femeia dormea cu un piton în fiecare seară. După câteva săptămâni de somn cu femeia în pat, pitonul a încetat brusc să mănânce. A început să devină îngrijorată și a dus șarpele la medicul veterinar pentru a vedea de ce refuză orele de masă pe care obișnuia să le iubească. Pitonul murea de foame și când veterinarul a întrebat despre rutina zilnică a șarpelui, a rămas uimit când a auzit despre obiceiurile lui de somn.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce a auzit că femeia și pitonul dormeau împreună în fiecare seară, veterinarul a fost complet uluit. A întrebat-o pe femeie dacă șarpele se întinde de-a lungul corpului sau se înfășoară uneori în jurul ei. Ea a confirmat că așa a fost.

Habar nu avea ce „surpriză” îi pregătea iubitul ei animal de companie

Veterinarul a început să-i explice femeii că șarpele o dimensiona de fapt. De fiecare dată când șarpele se întindea de-a lungul corpului ei, era de fapt un fel de repetiție.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: