O femeie habar nu avea ce „surpriză” îi pregătea iubitul ei animal de companie. Când dormea ​​pe burtă, iubitul ei piton își întindea corpul de la cap până la degetele de la picioare. A fost un moment de legătură pe care l-a prețuit cu șarpele ei. Până când a observat că ceva nu era în regulă.

Pitonul refuza să mănânce

Femeia dormea cu un piton în fiecare seară. După câteva săptămâni de somn cu femeia în pat, pitonul a încetat brusc să mănânce. A început să devină îngrijorată și a dus șarpele la medicul veterinar pentru a vedea de ce refuză orele de masă pe care obișnuia să le iubească. Pitonul murea de foame și când veterinarul a întrebat despre rutina zilnică a șarpelui, a rămas uimit când a auzit despre obiceiurile lui de somn.

După ce a auzit că femeia și pitonul dormeau împreună în fiecare seară, veterinarul a fost complet uluit. A întrebat-o pe femeie dacă șarpele se întinde de-a lungul corpului sau se înfășoară uneori în jurul ei. Ea a confirmat că așa a fost.

Habar nu avea ce „surpriză” îi pregătea iubitul ei animal de companie

Veterinarul a început să-i explice femeii că șarpele o dimensiona de fapt. De fiecare dată când șarpele se întindea de-a lungul corpului ei, era de fapt un fel de repetiție.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.