Săptămâna trecută producătorul de reclame din Arad, Călin Coman, a anunțat că lucrează la un concept intitulat "Pokémon Dracula" şi i-a propus premierului Dacian Cioloş să ia legătura cu compania care dezvoltă jocul Pokemon Go în vederea unui parteneriat.

La scurt timp el a fost contactat de reprezentanții Guvernului. Producătorul a anunțat faptul că reprezentanți ai Guvernul României s-au arătat foarte deschiși la idee. ”M-au sunat imediat și a rămas că vom detalia săptămâna aceasta”, a declarat pentru Știripentrucopii.com Călin Coman.

Discuțiile concrete asupra propunerii arădeanului vor avea loc zilele următoare. Pokémonii Dracula urmează să fie ascunşi în diverse locuri din România.

”Guvernul României este cool… am văzut deschidere… m-au sunat rapid și discut cu ei în aceste zile cum putem fructifica ideea asta (sau altele care folosesc Augmented Reality). Apreciez asta. Eu mă implic fără obligații. Sper să dezvoltăm ideea, într-un fel sau altul”, a anunțat pe pagina sa de Fascebook, Călin Coman. ( Sursa foto: Facebook / Calin Coman)