Evenimentul Zilei > Social > Guşă are o CERINŢĂ SUPREMĂ pentru Rareş Bogdan. Primele reacţii: „Aici chiar are dreptate” APARE IAR UN DOSAR GREU
Guşă are o CERINŢĂ SUPREMĂ pentru Rareş Bogdan. Primele reacţii: „Aici chiar are dreptate” APARE IAR UN DOSAR GREU

Guşă are o CERINŢĂ SUPREMĂ pentru Rareş Bogdan. Primele reacţii: „Aici chiar are dreptate” APARE IAR UN DOSAR GREU

Jurnalistul Alexandru Căutiș vine cu o nouă reacție la scandalul de la Realitatea TV. Acesta îi „ia partea” lui Cozmin Gușă, despre care spune că are dreptate prin ceea ce îi cere lui Rareș Bogdan.

„Rareș Bogdan luptă cu hoția. E isteric, e infatuat, e cu batistuță, e cum îl vedeți și cum vreți voi să-l vedeți, dar luptă cu hoția. Defectele lui, ușurința cu care poate călca în picioare chiar și un om nevinovat pe care în privat îl numește “frate” și “prieten”, plac la public. Un public care, în neputința lui, se simte răzbunat de zicerile lui Rareș Bogdan, chiar și când greșește cu prea multa isterie a lui. E uneori prea pătimaș, își spun telespectatorii, dar este astfel fiindcă e prea hotărât să lupte cu hoții. Deci i se iartă până și derapajele care în mod normal sunt privite de oricine drept ticăloșie, findcă lumea are această percepție care anulează defectele persoanei respective: Rareș Bogdan luptă cu hoția, luptă cu patimă verbală și mai dă cu buzduganul cuvintelor și în cine nu trebuie.

În ziua în care Rareș Bogdan nu va mai lupta cu hoția abia atunci nu va mai conta!

Rareș Bogdan este și acum șocat și nu-și poate reveni după ce a aflat că O Teodorescu s-a pretat la șantaj în favoarea unui infractor care a introdus fictiv 164 milioane de euro în capitalul social al unei firme, uzând de o ștampilă falsificată a Băncii Naționale a României. Dar Rareș Bogdan știe sigur, e ditamai omul de televiziune, are de unde afla rapid dacă situația este adevărată. A și aflat. Dar este încă șocat. Sper să-și revină.

În ziua în care Rareș Bogdan se va fi asociat cu infractori care folosesc ștampila falsificată a Băncii Naționale a României postura lui de luptător cu hoții va fi cam greu de susținut.
Succes în lupta cu hoții, Rareș Bogdan!

PS: Triumfal a anunțat că nu renunță la O Teodorescu (de care, dar asta nu o mai spune public, știe sigur că a făcut șantaj în favoarea unui infractor ce uza de un fals, nu orice fals, ștampila falsificată a Băncii Naționale a României) Rareș Bogdan, luptă cu hoții și cu protectorii lor, nu îi aduce în platou lângă tine!

Din câte știu, atât ți-a cerut Cozmin Gușă, care are și el defectele lui, dar aici chiar are dreptate!”, a scris Alexandru Căutiș pe Facebook.