Evenimentul Zilei > International > S-au pus TUNURILE pe cea mai temută GRUPARE MAFIOTĂ! Peste 84 de persoane ARESTATE, într-o singură zi
S-au pus TUNURILE pe cea mai temută GRUPARE MAFIOTĂ! Peste 84 de persoane ARESTATE, într-o singură zi

S-au pus TUNURILE pe cea mai temută GRUPARE MAFIOTĂ! Peste 84 de persoane ARESTATE, într-o singură zi

Cel puțin 84 de suspecți, care ar avea legături cu mafia italiană au fost arestați miercuri în Germania, Italia, Belgia și Olanda. Într-o amplă acțiune comună îndreptată împotriva crimei organizate, forțele de ordine au confiscat aproximativ doua milioane de euro

„Astăzi am trimis un mesaj clar grupărilor de crimă organizată din Europa”, a declarat Filippo Spiezia, vicepreședintele Eurojust, agenția europeană care s-a ocupat de această acțiune, potrivit Mediafax.ro.

„Nu sunt singurii care pot opera peste granițe; la fel sunt și comunitățile judiciare și de aplicare a legii din Europa”, a mai spus Spiezia.

Marți, autoritățile din Italia au anunțat că au arestat membrii superiori ai mafiei din capitala siciliană Palermo, înclusiv pe cel care a preluat funcția de lider al organizației. 

Acțiunea de miercuri este rezultatul a doi ani de eforturi și investigații derulate ub numele de Polino și adresată împotriva grupării mafiote Ndrangheta.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: