Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a DECLARAT Grindeanu după arestarea lui Ghiță
Ce a DECLARAT Grindeanu după arestarea lui Ghiță

Ce a DECLARAT Grindeanu după arestarea lui Ghiță

Sorin Grindeanu a ținut să felicite, într-un interviu în exclusivitate acordat Ştirilor TVR, Poliția Română pentru că și-a făcut datoria.

„Eu doresc să felicit Poliția Română pentru că și-a făcut datoria, un lucru extrem de bun. În continuare vor urma procedurile specifice unei astfel de acțiuni care vor duce, în final, la extrădare și la venirea în țară a lui Sebastian Ghiță.

 

Poate fi o teamă în anumite zone, este treaba dânșilor (n.r., a celor care s-ar teme de dezvăluirile pe care le-ar face Ghiță), pe noi ne interesează să aplicăm legea. Celelalte speculații, toate lucrurile pe care le spun unii sau alții – nu e treaba noastră, ca și guvern. (…) Probabil că n-a fost nici simplu, eu sunt convins că au depus toate eforturile cei din Ministerul de Interne și nu numai”, a spus Sorin Grindeanu.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, precizează IGPR, scrie Antena 3.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: