Evenimentul Zilei > Politica > Grindeanu, ATAC DUR la adresa lui Dragnea! Declarațiile care pot afecta PSD
Grindeanu, ATAC DUR la adresa lui Dragnea! Declarațiile care pot afecta PSD

Grindeanu, ATAC DUR la adresa lui Dragnea! Declarațiile care pot afecta PSD

Sorin Grindeanu nu ratează nicio ocazie să în atace pe Liviu Dragnea. Fostul premier îl acuză, într-o postare pe Facebook, că a afectat economia României.

Mai mult, fostul premier aduce a minte de oamenii „sistemului” care distrug țara. ”Ca să recapitulăm, de vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: "sistemul" (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unică preocupare să-l deranjeze pe încă-președintele PSD), presa ostilă (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) și un pic, dar doar un pic, programul de guvernare. 

Da, țineți minte, acel document ridicat la rang de Adevăr Suprem pe când Guvernul Grindeanu era "evaluat", dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin părțile esențiale. Am avertizat în repetate rânduri că stabilitatea și predictibilitatea sunt primordiale, dacă vrem să păstrăm încrederea investitorilor. 

Vă dau un singur exemplu, ca să înțelegeți ce a făcut Liviu Dragnea prin declanșarea crizei politice de luna trecută: ultima licitație pentru titluri de stat cu scadența la 10 ani s-a inchis la dobândă de 3.98, sensibil mai mare decât precedenta, de 3.68. Adică, din cauza deciziei unui singur om, toți românii au de pierdut: toți va trebui să scoatem bani din buzunarele noastre ca să plătim dobânzi mai mari. Cât despre informațiile apărute în presă legate de întâlniri pe care le am cu colegi şi prieteni din PSD, da, sunt adevărate. Şi mă voi întâlni în continuare cu toți cei care doresc, fie că sunt din Timiş, Teleorman sau Giurgiu, pentru că sunt şi voi rămâne pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani”, scrie Sorin Grindeanu, pe pagina personală de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: