Printre victime, se pare că ar fi şi un magistrat din Arad, în vârstă de 43 de ani, şi familia lui, potrivit presei din oraş. Bărbatul se întorcea, împreună cu familia, din vacanţă.Deocamdată, Ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat identitatea victimelor, dar a luat legătură cu autorităţile slovene.

Tragedia s-a petrecut luni, în jurul orei 11:30, precizează presă slovenă, pe autostrada, între localităţile Logatec şi Unec – într-o zona stâncoasă, informează stirileprotv.ro.

Potrivit primelor informaţii apărute în presă străină, maşină în care se aflau românii staţiona pe bandă de urgenţă, când a fost lovită de o autocisternă şi aruncată de pe şosea.

Autoturismul a fost proiectat în stâncile de pe marginea drumului, de care s-a izbit cu putere şi a rămas prins între ele şi camion. Cei trei adulţi şi copilul de 5 ani n-au avut nicio şansă de supravieţuire.

În acelaşi accident, a mai fost implicat un autoturism cu numere de înmatriculare de România. Cele două persoane aflate în automobil – una de 51 de ani, cealaltă de 52 – au scapt cu răni uşoare, notează jurnaliştii sloveni.

Şoferul autocisternei a plecat de la faţă locului şi este căutat de poliţişti. Există martori care l-au văzut fugind, pe autostrada, imediat după impact, dar – în haosul creat – a reuşit să-şi piardă urmă.

Oamenii l-au descris pe bărbat, iar poliţiştii sloveni au făcut un apel şi i-au rugat pe cei care îl recunosc să sune la numărul de urgenţă pentru a-i ajută să-l găsească.