Gourcuff, pericol public

Gourcuff, pericol public

"Călăul" lui Lobonţ e pe val şi la Bordeaux, adversara CFR-ului.

Franţa este la picioarele lui Yoann Gourcuff, noul Zinedine Zidane. Fotbalistul care a marcat golul egalizator al „cocoşilor“ în meciul România - Franţa face furori şi la echipa de club, Bordeaux, care urmează s-o înfrunte miercuri (ora 21.45, Pro TV) pe CFR Cluj.

Sâmbătă seară, Gourcuff a reuşit un gol splendid în partida de-acasă cu Toulouse, scor 2-1, din runda a noua de campionat, iar AC Milan, formaţie care l-a împrumutat la Bordeaux, şi-a anunţat deja interesul de a-l readuce pe „San Siro“. În urma acestei victorii, echipa lui Blac rămâne fără înfrângere pe teren propriu în această ediţie de Ligue 1 şi a urcat pe locul secund, după Olympique Lyon, adversara Stelei de mâine-seară.

Mureşan: „Nu m-a impresionat“

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că mijlocaşul ofensiv este lăudat la unison de presa din Hexagon, Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, e liniştit. „Am văzut meciul Bordeaux - Toulouse în întregime. Nu m-a impresionat Gourcuff. Nu-i vom da şansa să tragă la poartă“, a spus Mureşan. Delegaţia echipei ardelene pleacă azi în Franţa.