Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu: Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă
Gorghiu: Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă

Gorghiu: Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că nu doreşte să candideze la primăria Capitalei, dar că alesul PNL pentru această funcţie este cinstit şi onest. Candidatul liberalilor la Bucureşti este Cristian Buşoi, potrivit surselor EVZ, cel puţin pentru moment.

”Avem candidați buni. Sunt nemulțumită de anumiți candidați la primăriile de sector din București, nu suntem câștigători în toate. Bucureșteanul vrea ca un candidat să fie cinstit și onest. Noi îl avem. De multă vreme PNL nu a mai avut așa candidați la Capitală la nivel de principii. Noi nu ne grăbim dacă nu am găsit candidatul ideal. Eu nu vreau să candidez la Primăria Generală. Cred că este o funcţie de foarte mare responsabilitate, m-aş înhăma la orice responsabilitate pentru PNL, dar cred că sunt colegi pe care îi cunosc deja care au toate abilităţile, toată pregătirea, competenţa pentru a gestiona această funcţie de primar general. Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă", a punctat Gorghiu.

Întrebată de ce Cătălin Predoiu nu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, Gorghiu a răspuns că Predoiu nu doreşte să candideze pentru acest post.