Noi setări de la Google. Opțiunile care vor ușura munca utilizatorilor

Noi setări de la Google. Opțiunile care vor ușura munca utilizatorilor Google. Sursa foto. Pixabay

Google a anunțat că vor fi disponibile noi funcții pentru utilizatori. Astfel, inteligența artificială(AI) va fi folosită pentru trimiterea de e-mail-uri prin comenzi vocale.  Compania susține că 70% dintre utilizatorii săi business au ales să folosească versiunile generate de AI cu „Help me write”, afirmație menită să dea companiilor mai multă încredere în modelele lingvistice al companiei.

Noi setări de la Google pentru performanța angajaților

Google Maps

Google Maps. Sursa foto: Pixabay

O altă setare care ușureaz activitatea utilizatorilor se numește „instant polish, menționează Forbes. Această funcție are rolul să  transforme în mesaje gata de a fi trimite draft-uri neterminate.

De asemenea, Google Docs va avea o facilitate prin care pot fi centralizate informațiile din mai multe documente, într-unul nou, cu trimiteri către sursa informațiilor din documentele originale. Pentru Google Sheet, compania promite o funcție care „face munca grea de formatare și organizare a datelor, cu un design elegant". Nici Google Chat nu va lipsit de actualizare. Aplicația va fi adaptată pentru  a rezuma conversații lungi și  pentru a răspunde la întrebări, menționează sursa citată.

Recent, Google Maps a fost actualizată. Denumite „Glanceable directions”, instrucțiunile de navigare  sunt afișate direct pe Lock screen funcționează foarte bine și cu ecranul exterior al telefoanelor pliabile.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-a lansat rețeaua „Find may Device”

Cele mai apreciate castele din România. Au recenzii mari pe Google Maps

Sursa foto: Dreamstime

Google a lansat, în sfârșit, rețeaua “Find My Device”. Această funcționalitate le permite utilizatorilor să își găsească dispozitivele pierdute sau furate. Această funcție este similară cu cea oferită de Apple prin serviciul “Find My iPhone” și va fi disponibilă pentru utilizatorii Android. Astfel, utilizatorii Android vor putea acum localiza și bloca dispozitivele lor în caz de pierdere sau furt, la fel ca utilizatorii Apple, menționează sursa citată.

Google Vids folosește Gemini, cel mai recent model de inteligență artificială dezvoltat de companie  pentru a genera rapid videoclipuri pentru mediul corporativ. Utilizatorii trebuie doar să , să adauge documente, imagini și videoclipuri. Fișierele lor se pot transforma în videoclipuri.